Η Μπαρτσελόνα προσφέρει τον Κουτίνιο σε Αρσεναλ και Νιουκάστλ

Με κάθε τρόπο προσπαθεί η Μπαρτσελόνα να παραχωρήσει τον Φιλίπε Κουτίνιο ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, τη νέα σεζόν, μιας και δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ομάδας.

Οι «μπλαουγκράνα», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Goal», βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις, το τελευταίο διάστημα, με δύο ομάδες της Premier League, για την παραχώρηση του Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο λόγος για την Αρσεναλ και την Νιουκαστλ, με τι δύο αγγλικές ομάδες να είναι θετικές στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βραζιλιάνου. Βέβαια, το ιδανικότερο για την Μπαρτσελόνα, θα ήταν να... ξεφορτωθεί μια και καλή τον Κουτίνιο, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «κανονιέρηδες» και οι «καρακάξες», ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την απόκτηση του, με τη μορφή δανεισμού.

Πάντως, οι άνθρωποι της Μπάρτσα, γνωρίζουν πως θα υπάρξει μεγάλη οικονομική απώλεια, όσον αφορά την πώληση του έμπειρου μεσοεπιθετικού στο μέλλον, καθώς τον απέκτησαν 120 εκατομμύρια ευρώ από την Λίβερπουλ και τώρα θα «αναγκαστούν» να χαμηλώσουν αρκετά τις απαιτήσεις τους.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Υπό πίεση η Κυβέρνηση για την φονική πυρκαγιά, αύξησαν τα μποφόρ των αντιδράσεων Χαρτσιώτης και Παναγιώτου
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες