Οπαδός πόνταρε όλη την κληρονομιά του στο πρωτάθλημα της Λίβερπουλ

Μπορεί κάθε χαρά της Λίβερπουλ να είναι λόγος πίκρας για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και το αντίστροφο, αλλά αυτό δεν ισχύει για τον Τόνι Γουόρντ.

Ο 55χρονος οπαδός της Γιουνάιτεντ αποφάσισε το περσινό καλοκαίρι, όταν άρχιζε η φετινή σεζόν στην Premier League, να ποντάρει 55.000 λίρες στην κατάκτηση του τίτλου από τη Λίβερπουλ.

Το συγκεκριμένο ποσό, είναι αυτό που είχε κληρονομήσει μετά τον θάνατο της μητέρας του και αποφάσισε να το στοιχηματίσει όλο, περιμένοντας ένα μεγάλο δώρο από τη μεγάλη αντίπαλο της ομάδας του. Και αφού κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος του κορωνοϊού, όταν υπήρχε το σενάριο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, μπορεί πλέον να πανηγυρίζει για τις 36.000 λίρες που ήταν το κέρδος του.

Πηγή: Newsbeast.gr

Δειτε Επισης

Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Πώς από ένα κουτί τσιγάρα έφθασαν στην εξιχνίαση δολοφονίας 48 χρόνια μετά
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΔΣ του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, Πέτρος Μιχαηλίδης
Ικανοποίηση κτηματομεσιτών για την καταδίκη των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Τέτοιες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Απέσυρε την ποινική δίωξη Νεκτάριου για τα έργα οικοδομής στην Μονή ο Εισαγγελέας-Χαιρετίζει με... καρφιά η υπεράσπιση
Σεβασμός ΟΚΥπΥ στους νοσηλευτές-«Εργαζόμαστε για ένα σύστημα υγείας που τους ενισχύει»
Δύο καταδίκες για εμπορία προσώπων πίσω από υποθέσεις επαιτείας-Οργανωμένο έγκλημα βλέπει η Βουλή
Με δύο μάρτυρες συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση Al Jazeera-Ορίζοντας ο Ιούνιος για ολοκλήρωση της υπόθεσης
Η επόμενη μέρα της συμφωνίας ΗΠΑ και Κίνας για τους δασμούς-Ερωτηματικό οι σπάνιες γαίες