Χωρίς προβλήματα το οδικό δίκτυο-Τι ισχύει με τη διακίνηση οχημάτων στη Ριζοελιά

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, διεξάγεται η τροχαία κυκλοφορία γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής. Αναμένεται ωστόσο αργότερα σήμερα, να υπάρξει αυξημένη τροχαία κίνηση στους αυτοκινητόδρομους και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, λόγω επιστροφής του κοινού από τις παράλιες και ορεινές περιοχές, προς τις αστικές περιοχές.
 
Υπενθυμίζεται ότι, ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς, τα τελευταία χρόνια, έχει σηματοδοτηθεί ειδικά, με σκοπό την αποτελεσματικότερη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη διευκόλυνση των οδηγών που επιστρέφουν από τις περιοχές των επαρχιών Αμμοχώστου και Λάρνακας προς την επαρχία Λευκωσίας, μέσω του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με τη διευθέτηση που έχει γίνει, οι οδηγοί που εισέρχονται στον κυκλικό κόμβο, με σκοπό να κατευθυνθούν προς Λευκωσία, μπορούν να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας της εισόδου του κυκλικού κόμβου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται.
 
Η Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες της εισόδου του κυκλικού κόμβου, με στόχο την αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης και τη μείωση της ταλαιπωρίας και του χρόνου αναμονής τους.
 
Μέλη της Αστυνομίας, ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου για διευκόλυνση και παρακολούθηση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.
 
Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι η περιπολιακή κάλυψη του οδικού δικτύου, καθώς και η ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας σε διάφορα κομβικά σημεία του.
 
Παράλληλα, οι οδηγοί θα μπορούν να ενημερώνονται για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής, μέσα από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας, www.cypruspolicenews.com τους λογαριασμούς της στο Facebook και το Twitter και από την εφαρμογή (application) της Αστυνομίας για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Χιλιάδες προϊόντα απομιμήσεις εντόπισε η Αστυνομία-Κατασχέθηκαν πάνω από τέσσερις χιλιάδες αντικείμενα
Συνελήφθη ο 40χρονος καταζητούμενος για διάρρηξη και κλοπή στη Λευκωσία-Άφαντος παραμένει ο Ξένιος Δημητρίου
Συνεχίζουν απτόητοι οι επιτήδειοι-Στέλνουν μηνύματα σε πολίτες για να πληρώσουν υποτιθέμενα πρόστιμα
Τρέχει με γοργούς ρυθμούς τις αντικαταστάσεις αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ η Honda-Διεκπεραιώνει 1300 ραντεβού το μήνα
Άφαντος ο επιτήδειος που προσπάθησε να εξαπατήσει 69χρονη στη Λάρνακα-Έρευνες από το ΤΑΕ
Στο επίκεντρο της δίκης Αϊκούτ συνέντευξη σε τουρκικό κανάλι-Κοκορευόταν ότι έκτισε 3500 κατοικίες
Έφερναν παράνομους μετανάστες μέσω γκρίζων σημείων στην πράσινη γραμμή-Τρεις συλλήψεις
Απολύθηκε ο συμβασιούχος αστυνομικός που συνελήφθη για τα επεισόδια στη Λακατάμια
Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
ΒΙΝΤΕΟ: Επιτήδειος συστήθηκε ως φίλος του γιού ηλικιωμένης και της ζητούσε χρήματα-Καταγγελία στην Αστυνομία