Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων-Αυξημένη κίνηση στους αυτοκινητοδρόμους

Αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Κυριακής, στους αυτοκινητοδρόμους Αγίας Νάπας-Λάρνακας, Λάρνακας-Λευκωσίας και Λεμεσού –Λευκωσίας, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα για την κυκλοφορία, η οποία διεξάγεται κανονικά. Χωρίς προβλήματα συνεχίζει η κυκλοφορία και στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών της Λεμεσού και Μόρφου.
 
Μέλη της Αστυνομίας, ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου για διευκόλυνση και παρακολούθηση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό. Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι η περιπολιακή κάλυψη του οδικού δικτύου, καθώς και η ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας σε διάφορα κομβικά σημεία του.
 
Παράλληλα, οι οδηγοί θα μπορούν να ενημερώνονται για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο, μέσα από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας, www.cypruspolicenews.com τους λογαριασμούς της στο Facebook και το Twitter και από την εφαρμογή - application Αστυνομία Κύπρου - της Αστυνομίας για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».
 
Η Αστυνομία προτρέπει όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δυσαρέσκεια Τραμπ για Πούτιν-«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνει, έχει τρελαθεί»
Πέραν των 100.000, σφαίρες και ναρκωτικά εντοπίστηκαν μετά από έρευνα σε δύο υποστατικά-Χειροπέδες σε έξι
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός 21χρονος διανομέας φαγητού
Η μεγάλη μάχη για την Ψυχική Υγεία-Οι προκλήσεις και οι αγώνες των επαγγελματιών υγείας στην Κύπρο
Έριξε στο μύλο της ονοματολογίας Μαυρίδη, Κώστα και Οικολόγους ο Οδυσσέας-Πώς απαντούν για πιθανή συνεργασία
Πρόσω ολοταχώς για νέα κρίση στην παιδεία ή για μεγάλη μεταρρύθμιση
Προς ολοκλήρωση η Εθνική Στρατηγική για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+-Εν αναμονή διαλόγου με την κοινωνία των πολιτών
Στην τελική ευθεία η συζήτηση για ξενόγλωσσα προγράμματα-Μέσα Ιουνίου ενώπιον της Ολομέλειας
ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτυρήθηκαν για την παύση Τυχικού στην Πάφο-«Θέλουμε πίσω τον Μητροπολίτη μας»
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο