Πάει για βασικό αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός

Ο τραυματισμός του Χατζηθεοδωρίδη που χάνει την προετοιμασία αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να βάλει στη λίστα του ως προτεραιότητα και βασικό αριστερό μπακ.
 
Άσχημα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για τον Χατζηθεοδωρίδη που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον ακραίο μπακ να μένει έξω για περίπου δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα χάσει όλη την προετοιμασία, γεγονός που αλλάζει και τα μεταγραφικά πλάνα των «πρασίνων».

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στη θέση του ακραίου μπακ αφού έχει μείνει με μοναδική επιλογή τον Ζαγαρίτη.

Πρέπει λοιπόν να θεωρείται δεδομένο, ότι το «τριφύλλι» θα πάει πλέον και για βασικό αριστερό μπακ με τον Τσάβι Ρόκα να μπαίνει πλέον σε διαδικασία αναζήτησης αξιόπιστης λύσης.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Τον αμανέ τους για διώξεις σφετεριστών συνεχίζουν οι τούρκοι-«Θα υπάρξει απάντηση αν συνεχιστούν»
Οι Ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να αποδεχθεί τον μηδενικό εμπλουτισμό σε ουράνιο-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Γενεύης
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Για περιφερειακές εξελίξεις συνομίλησαν Ρούμπιο-Κόμπος
Πούτιν: «Ανησυχώ για έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο»
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βαλλιστικός πύραυλος κτυπά παιδικό σταθμό στο Ισραήλ
Συστάσεις Γερμανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες στην Κύπρο-Ζητά αυξημένη προσοχή και συνετή συμπεριφορά
Κρυμμένες κούτες με τσιγάρα και καπνό εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο τηε Εσθονίας ο ΠτΔ-«Kοινές απόψεις για μεγάλα ζητήματα»
Παίρνει παράταση η υποβολή Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου