Τούρκος Πρέσβης: Η Γαλλία αποχωρεί από τη νατοϊκή επιχείρηση στη Μεσόγειο

Για αποχώρηση της Γαλλίας από τη νατοϊκή ναυτική επιχείρηση στη Μεσόγειο έκανε λόγο ο Τούρκος πρέσβης στο Παρίσι, λέγοντας ότι η έρευνα που διεξήχθη για ένα περιστατικό μεταξύ του γαλλικού και του τουρκικού στόλου δεν επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Παρισιού.
 
«Φαίνεται ότι οι ειδικοί του ΝΑΤΟ δεν κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα. Χθες πληροφορήθηκα ότι φαίνεται πως το Courbet (το γαλλικό πολεμικό πλοίο) αποσύρεται από τη νατοϊκή άσκηση», δήλωσε ο Ισμαήλ Χάκι Μουσά σε ακροαματική διαδικασία ενώπιον των Γάλλων γερουσιαστών.
 
Όπως μεταδίδει το Reuters, η γαλλική εφημερίδα L’ Opinion ανέφερε την Τετάρτη ότι η Γαλλία έστειλε επιστολή προς το ΝΑΤΟ στην οποία ενημερώνει τις χώρες της συμμαχίας για την απόφασή της να αναστείλει τον ρόλο της στην επιχείρηση «Sea Guardian».
 
Περισσότερα σε λίγο.
 
Πηγή: CNN Greece
 

Δειτε Επισης

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στον Νοτιοαφρικανό πρόεδρο για τη «γενοκτονία των λευκών» στη χώρα του
Νετανιάχου: Η Ριβιέρα στη Γάζα είναι προϋπόθεση για το τέλος του πολέμου
Ο στρατός των ΗΠΑ θα αλλάξει τα αρχεία τρανς στρατιωτών με βάση μόνο το φύλο γέννησης
Γκάφα Αστυνομίας-Τον συνέλαβε γιατί ήταν στα επεισόδια στην Ομόνοια αλλά τελικά... συνέτρωγε στα Λατσιά
Πολύ κοντά σε στρατηγική συμφωνία για άμυνα και ασφάλεια Κύπρος και ΗΒ
Διευκρινίσεις Κόμπου για την ευρωπαϊκή συζήτηση για Ισραήλ-Χρειάζεται «ροή βοήθειας σε κλίμακα»
Κανονικά την 1η Ιουνίου οι εκλογές της ΕΔΕΚ-Δόθηκε παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων
Επιστολή ΠΙΣ σε ΟΑΥ για τα προβλήματα στο λογισμικό του ΓεΣΥ-«Στοχοποιήθηκαν ιατροί από δικαιούχους»
Άλλους δύο συνέλαβε η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λακατάμια
Εντείνονται οι διεθνείς καταδίκες για το συμβάν στην Τζενίν