Άνδρας χτυπά γυναίκα και σκύλο-Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Σοκ προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα άνδρα να ξυλοκοπά γυναίκα και σκύλο.
 
Το βίντεο δείχνει τον 27χρονο να χτυπά με τα χέρια και τα πόδια του, τόσο την 28χρονη, όσο και τον σκύλο που προσπαθεί να την προστατεύσει. Το περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο.
 
Το βίντεο έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι κατακρίνουν το περιστατικό, ενώ έχει σταλεί στην Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο Γενικο Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και στην συνέχει απολύθηκε. 

Ακολούθως η 28χρονη έδωσε κατάθεση και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 27χρονου, ο οποίος καταζητείται.
 
Δείτε το βίντεο:

Καταδικάζει έντονα το Κόμμα για τα Ζώα

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου «καταδικάζει ανεπιφύλακτα και με όλη την δύναμη της ψυχής του ένα νέο περιστατικό και πολύ τρομακτικό γεγονός βάρβαρης και εγκληματικής συμπεριφοράς από Ευρωπαίο πολίτη».

Όπως αναφέρει, «το σχετικό βίντεο εστάλη στο Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου το πρωί της Κυριακής και σε αυτό φαίνεται πολίτης να κτυπά και να κλωτσά ανελέητα την συμβία του με το σκυλί να προσπαθεί να την προστατεύσει.  Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αρχηγείο Αστυνομίας για το συμβάν. Η Αστυνομία Πάφου ανέλαβε δράση και εξέδωσε σχετικό διάταγμα για την σύλληψη του δράστη», σημειώνει.

Ακόμη αναφέρει πως, «το Κόμμα επικοινώνησε επίσης με τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών από τον οποίο ζήτησε όπως εξετάσουν άμεσα το θέμα της ευημερίας του σκύλου και επίσης να εξετάσουν και την πιθανότητα της κατάσχεσης του ζώου, γιατί τέτοιοι άνθρωποι είναι ανάξιοι να είναι κηδεμόνες».
 
«Καλούμε την Αστυνομία όπως άμεσα συλληφθεί ο δράστης και να εξετάσει αυτό το στυγερό γεγονός για να στοιχειοθετηθεί ποινική υπόθεση για να πάρει την άγουσα για το Δικαστήριο. Δεν πρόκειται ως Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου να αφήσουμε την οποιαδήποτε υπόθεση και τον οποιονδήποτε, να μεταχειρίζεται τα αθώα τα ζώα και οποιονδήποτε άνθρωπο με τον οποιονδήποτε τρόπο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Νυχτερινή μάχη με τις φλόγες για την Πυροσβεστική-Ξέσπασε φωτιά στην Άλασσα
Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λευκωσίας
Παρέλαβε πακέτο και περιείχε ναρκωτικά-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε η ΥΚΑΝ
Θανατηφόρο με θύμα 74χρονο-Ανατράπηκε το βυτιοφόρο που οδηγούσε και χτύπησε σε περιτοίχισμα και πάσαλο
ΒΙΝΤΕΟ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές-Ξέσπασε πυρκαγιά κοντά στο Λιμάνι Λεμεσού
Βολές κατά Αρχηγού από Αριστοτέλους, έδειξε επιλεκτικότητα από Λαμπριανίδου-«Λένε για έγγραφο του 1978 που εγώ μόλις είχα περπατήσει...»
Τους ανέκοψαν για ναρκωτικά και έσπρωξαν τους αστυνομικούς-Είχαν σακουλάκι με κάνναβη και τσεκούρι
Εντός Ιουλίου οι τελικές αγορεύσεις για την Γερμανίδα που κατηγορείτο για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Αναφορές σε νέα στοιχεία από τον συνήγορο του Κομμωτή για το διπλό φονικό που διέπραξε-Κατηγορεί Κίτα για σκευωρία
Συνέλαβε δύο πρόσωπα ο Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός-Πήγαν να αγοράσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα