Προτεραιότητα η επανέναρξη πτήσεων μεταξύ Κύπρου-Σερβίας

Η επανέναρξη πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Σερβίας αποτελεί προτεραιότητα και για τις δύο πλευρές, συμφώνησαν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης και ο πρώτος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς.
 
Σύμφωνα με ανάρτηση του ΥΠΕΞ στο Twitter, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης είχε το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ντάτσιτς, κατά την οποία επαναβεβαιώθηκαν οι ισχυροί δεσμοί, ενώ έγινε ανασκόπηση των εξαιρετικών, όπως αναφέρεται, διμερών σχέσεων.
 
Μεταξύ άλλων, οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν ότι η επανέναρξη πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Σερβίας αποτελεί προτεραιότητα και για τις δύο πλευρές, αναφέρεται στην ανάρτηση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας
Μυστήριο με το νεκρό κοριτσάκι σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο-Η νεκροψία θα ρίξει φως στην υπόθεση
Το προκλητικό βίντεο που ανέβασε ο νεαρός πριν πάρει φοιτήτριες με οτοστόπ και σκορπίσει τον τρόμο στην Ελλάδα
Ιερόσυλοι βεβήλωσαν τον τάφο του 11χρονου Λάμπρου-«Εύχομαι ο Θεός να φωτίσει αυτόν τον άνθρωπο»
Με γοργούς ρυθμούς η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές-Καταγράφηκαν όλες οι ζημιές
Ψάχνουν τον δράστη που έριξε τη χειροβομβίδα στην Αγία Νάπα-Το βάρος σε CCTV και επιστημονικές εξετάσεις
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν μαχαίρι-Συνελήφθη 17χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ το ρεσάλτο του ισραηλινού στρατού σε πλοίο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Η συγκλονιστική μαρτυρία ζεύγους που κάηκε το σπίτι τους στο Σούνι-«Δεν υπάρχει τίποτα, απολύτως τίποτα»
Διακόπτονται τα ντελίβερι για τέσσερις ώρες ελέω καύσωνα-Συστάσεις Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας