Επίθεση με βιτριόλι: Ίσως η δράστις να έστησε ενέδρα στην 34χρονη και την προηγούμενη ημέρα

Μία ημέρα πριν φαίνεται ότι σχεδίαζε να εκτελέσει την επίθεσή της με βιτριόλι προς την 34χρονη Ιωάννα η δράστις. Όμως δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τα σχέδιά της, καθώς η Ιωάννα έφτασε στη δουλειά της νωρίτερα απ' ό,τι υπολόγιζε, οπότε η μαυροντυμένη γυναίκα ανέβαλε την επίθεση για την επόμενη.
 
Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» και «Τα Νέα», οι αρχές έχουν μία σειρά νέων ντοκουμέντων για τη μαυροντυμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, που πήγαινε στα γραφεία της ασφαλιστικής που εργάζεται.
 
Αυτά δείχνουν τη μαυροντυμένη γυναίκα στην περιοχή την προηγούμενη μέρα. Φορούσε και πάλι μάσκα και γάντια, ενώ κρατούσε το ίδιο μπλε μπουκάλι που κρατούσε την ημέρα της επίθεσης.
 
Στην βοήθεια της Ιωάννας προσβλέπουν οι αρχές
Πλέον, οι αρχές θεωρούν ότι τις επόμενες ημέρες η 34χρονη θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και θα δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της δράστιδος.
 
«Η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο. Πιστεύουμε, όμως, ότι όσο περνούν οι ημέρες και βελτιώνεται σιγά – σιγά η κατάστασή της, θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και να μας δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της» δράστιδος, αναφέρουν αστυνομικές πηγές.
 
Την Πέμπτη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, την 34χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Ωστόσο έμειναν για ελάχιστα λεπτά, καθώς η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Οι αστυνομικοί αποχώρησαν, χωρίς να έχουν κάποιο νεότερο στοιχείο που θα βοηθούσε στην πρόοδο των ερευνών.
 
Παράλληλα, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των σαρώσεων των επικοινωνιών από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ενώ συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα του φιλικού, επαγγελματικού, αλλά και του συγγενικού κύκλου της. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διασταυρώσουν κάποιες νέες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Δειτε Επισης

Ξυλοκόπησαν μοναχό στο Άγιο Όρος
Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 41χρονου Αλβανού στη Ραφήνα
Νεκρός με τραύμα από όπλο εντοπίστηκε άνδρας στη Ραφήνα-Κατονόμασε τον δολοφόνο του πριν ξεψυχήσει
Αθωώθηκαν οι 25 του Ρουβίκωνα για το πανό στη Hellenic Train
Πήρε θέση ο Μητσοτάκης για τη Γάζα-«Να σταματήσει το Ισραήλ τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, δεν μένουμε σιωπηλοί»
Ο Μητσοτάκης θα πάει στην Οδησσό για τη Σύνοδο Ουκρανίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης-Επικοινωνία με Ζελένσκι
Ζημιές σε κτίρια από τον σεισμό στην Κρήτη-Έσπασαν εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
Οι πρώτες εικόνες από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης-Συνεχείς έλεγχοι και περιπολίες στο νησί
Συνεδρία ΣΑ ΟΗΕ υπό προεδρία Έλληνα ΥΠΕΞ για προστασία αμάχων σε ένοπλες συγκρούσεις
Συγκλονίζει η μητέρα που έγινε δότρια ήπατος για τον γιο της-«Και την καρδιά μου να μου ζήταγαν, θα την έδινα»