Κυκλοφοριακό χάος στους αυτοκινητόδρομους λόγω τροχαίων σε τρία σημεία (pics)

Κυκλοφοριακό χάος παρατηρήθηκε το απόγευμα στους αυτοκινητόδρομους, έπειτα από τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν σε διαφορετικά σημεία, καθώς επίσης και λόγω της αυξημένης κίνησης.
 
Κλειστός για πάνω από πέντε ώρες έμεινε ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος της Κοινότητας Πύργου, Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα που μετέφερε σανό. Λόγω του ατυχήματος, που συνέβη λίγο πριν τις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής, είχαν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανατράπηκε φορτηγό που μετέφερε σανό-Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος (pics)


Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονταν προς Λευκωσία, μπορούσαν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς την Κοινότητα Πύργου και να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την επόμενη είσοδο.
 
Στην αντίθετη κατεύθυνση πορείας προς Λεμεσό, ο δρόμος είχε καθαριστεί και δοθεί στην κυκλοφορία, αρκετές ώρες νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας πέντε ώρες μετά το τροχαίο


Λόγω του ατυχήματος, παρατηρήθηκε αυξημένη τροχαία. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο Λεμεσού, αφού εξέφρασε πόνο στη μέση.
 

Ανατράπηκε όχημα παρά τον Ύψωνα
Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά τον Ύψωνα.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4:30 το απόγευμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε νεαρή ανατράπηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναποδογυρίστηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο-Στη σκήνη Αστυνομία

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για διευθέτηση της τροχαίας κίνησης, αφού το όχημα βρισκόταν για ώρα στον αυτοκινητόδρομο, καθώς επίσης και ασθενοφόρο για να μεταφέρει την νεαρή στο νοσοκομείο, για εξετάσεις.
 


Αυξημένη κίνηση και στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λευκωσίας
Παράλληλα, αυξημένη τροχαία κίνηση σημειώθηκε και στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λευκωσίας, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων.
 
Αυξημένη κίνηση σημειώθηκε κοντά στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε. Ωστόσο, μόνο υλικές ζημιές σημειώθηκαν, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία δεν χρειάστηκε να κλείσει ο δρόμος.

Δείτε φωτογραφίες από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας από το Cy Police CheckPoints

 

Δειτε Επισης

Σε δίκη ο 49χρονος νοσηλευτής, στο κατηγορητήριο μόνο το αδίκημα της άσεμνης επίθεσης-Ελεύθερος υπό όρους
Μόνο… αεροπορική η κινητικότητα στο Κυπριακό-Στην Κύπρο ο Χαν, αναμένεται και η Ολγκίν
Μακροπρόθεσμες πιέσεις στη φαρμακευτική αγορά λόγω πολέμου-Ποια φάρμακα περνούν το φίλτρο του ΓεΣΥ
Από την Ιταλία στις... Κεντρικές μετά από οκτώ χρόνια καταζητούμενος για κλοπές και διαρρήξεις
Άνοιξε και το κεφάλαιο Τυχικού στη Σύνοδο-Στήριξαν Αρχιεπίσκοπο για τοποτηρητεία, δεν εξέτασαν το λίβελο πίστεως
Έληξε τη συζήτηση για διαθεσιμότητα Δημητρίου η Ελεγκτική, ξεκαθαρίζει και ο Πάλμας-Δεν τέθηκε θέμα από Χαρτσιώτη
«Αν δεν ήμουν εδώ, το σπίτι μου θα ήταν καμένο»–Μαρτυρίες από το πύρινο μέτωπο της Χίου
H υπηρεσία κατασκοπείας της Ρωσίας κατηγορεί τη Σερβία ότι πoυλά πυρομαχικά στην Ουκρανία
Τι γνωρίζουμε για τη βάση Αλ Ουνέιντ με τους 8.000 Αμερικανούς στο Κατάρ στην οποία επιτέθηκαν οι Ιρανοί
Ο Νετανιάχου σέρνει τις ΗΠΑ σε έναν ακόμη δαπανηρό πόλεμο, δηλώνει η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ