Μαρτυρίες για ύποπτες κινήσεις την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας του Καλλιτσιώνη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την στυγερή δολοφονία 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, γνωστός ως Βαλεντίνος, πατέρας δυο παιδιών, στην Ορμήδεια, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας και τραυματίστηκε κατά την διάπραξη του τετραπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα, όπου σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης.

Ο δράστης, που φαίνεται να γνώριζε τις κινήσεις του 29χρονου, είχε στήσει καρτέρι έξω από την πατρική οικία του θύματος, στην οποία είχε μεταβεί μαζί με φιλικό του πρόσωπο.

Όταν αυτός καληνύχτισε το θύμα και πήγε να αποχωρήσει, άκουσε πυροβολισμούς και είδε μια μοτοσικλέτα να αποχωρεί από το σημείο.

Ο 29χρονους, που δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ η δολοφονία του έθεσε σε κόκκινο συναγερμό τις Αρχές, αφού πρόκειται για άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου με φόντο τον υπόκοσμο.

Μάρτυρας, ανέφερε στις Αρχές πως είχε δει δύο μοτοσικλέτες να πηγαινοέρχονται ενώ στη συνέχεια άκουσε αριθμό πυροβολισμών και τους σκύλους να γαβγίζουν. Όπως ανέφερε, είχαν αντιληφθεί και χθες μοτοσικλέτες να κινούνται ύποπτα στην γειτονιά, ενώ όπως είπε στους ανακριτές, ο 29χρονος επισκεπτόταν συχνά την πατρική του οικία.

Στο σημείο κλήθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για έρευνες, ενώ στη σκηνή έσπευσε και ο βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις, ενώ οι ανακριτές άρχισαν να αναζητούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή, τα οποία ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Αμμοχώστου, Γιώργος Οικονόμου, ανέφερε ότι το θύμα απασχόλησε την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις, τονίζοντας πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.

Όπως είπε οι έρευνες στη σκηνή θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και η σορός του θύματος.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία 23χρονου-Εντοπίστηκαν σχεδόν 2,000 κροτίδες
Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες
ΒΙΝΤΕΟ: Ιερέας σκόρπισε τον τρόμο στη Λεμεσό-Έτρεχε στην πλατεία χωριού και προκάλεσε τροχαίο
Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο-Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά