Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο 46χρονος που παρέσυρε πεζό στο Παραλίμνι
15:45 - 25 Ιουνίου 2020

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20.20 χθες στην οδό Φώτη Πίττα στο Παραλίμνι, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος παρέσυρε τον 69χρονο ενώ αυτός ήταν πεζός, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
Συγκεκριμένα, σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος με κατεύθυνση προς την οδό Καραϊσκάκη, προσέκρουσε με καροτσάκι που έσπρωχνε ο 69χρονος πεζός, με αποτέλεσμα ο 69χρονος να εκτιναχθεί, να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 69χρονος κινείτο πεζός στην ίδια λωρίδα του δρόμου όπου κινείτο ο 46χρονος με το αυτοκίνητο του, αλλά προς αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με την κατεύθυνση του αυτοκινήτου.
Ο 46χρονος κάλεσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον πεζό στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη.
Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το τροχαίο σήμερα στις τρεις τα ξημερώματα από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου και άρχισε έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε σήμερα, συνελήφθη, ανακρίθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου συνεχίζει τις έρευνες για το δυστύχημα.
