Δύο αφίξεις και δύο αναχωρήσεις σήμερα στο αεροδρόμιο Πάφου

Δύο αφίξεις και δύο αναχωρήσεις αναμένονται σήμερα στον αερολιμένα Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον αεροδρόμιο Πάφου, αύξηση του αριθμού των πτήσεων αναμένεται τον Ιούλιο. 
 
Σήμερα στον αερολιμένα Πάφου είναι προγραμματισμένες δύο αφίξεις και δύο αναχωρήσεις από και πρός Τελ Αβίβ και Θεσσαλονίκη. Επίσης για αύριο 25 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη μία άφιξη και μια αναχώρηση για Τελ Αβίβ.

Ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από τον Ιούλιο μήνα αναμένεται να ενισχυθεί περισσότερο το πρόγραμμα, το οποίο ακόμη βρίσκεται υπό διαμόρφωση. Σε σχέση με τα μέτρα που λαμβάνονται από σήμερα στο αεροδρόμιο Πάφου οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως συνεχίζεται η θερμομέτρηση των επιβατών κατά την είσοδό τους στο κτίριο του αεροδρομίου.

Η  είσοδος επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό και στους επιβάτες και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών σε όλους τους χώρους και από όλα ανεξαιρέτως τα άτομα που θα κινούνται εντός του αεροδρομίου, με σύσταση να αλλάζουν μάσκα κάθε 4 ώρες ή όποτε αυτή βραχεί.

Επίσης λειτουργεί ειδικό γραφείο πληροφόρησης για τον κορωνοϊό για τους επιβάτες που αφικνούνται και υπάρχει εκτεταμένη σήμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου για τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία επιβατών και προσωπικού, οδηγίες για τη σωστή χρήση μάσκας και γαντιών και τον σωστό καθαρισμό των χεριών, καθώς και για την τήρηση της απόστασης των 2 μέτρων.

Υπάρχουν και ηχητικά μηνύματα για τους επιβάτες και το προσωπικό, για την τήρηση των μέτρων (χρήση μάσκας και γαντιών, τήρηση αποστάσεων κτλ).

Εξάλλου γίνονται συχνότεροι καθαρισμοί και απολύμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου με ειδικά καθαριστικά προϊόντα και επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά μηχανήματα χεριών σε όλους τους δημόσιους χώρους ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση του κοινού σε αυτά, ανά πάσα στιγμή.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ολιστική προσέγγιση για ψυχοκοινωνική στήριξη νέων θα προωθήσει η Κύπρος
Απορρίπτει την τελική πρόταση του Υπ. Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ-Πάνε σε Παγκύπρια Συνδιάσκεψη για αποφάσεις
Στο περιβόλι του Προεδρικού μαθητές, ετοίμασαν υγιεινό πρόγευμα
Δεν εντοπίζουν πρόβλημα με τη γέφυρα Καλαβασού τα Δημόσια Έργα-«Το ύψος ήταν 3,7 μέτρα και παραμένει»
Συνεχίζεται η εγκατάσταση έξυπνων μετρητών από συνεργεία της ΑΗΚ
Δεκαπέντε εξώδικα για σπατάλη νερού στη Λάρνακα μετά από ελέγχους σε υποστατικά
Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία-Αναμένονται βροχές, σκόνη στην ατμόσφαιρα
Επί τάπητος αλλαγές για την αδειοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων-Αναζητούνται λύσεις για τα Airbnb
Οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης έρχονται αλλά κανείς δεν εφησυχάζει-Παραμένουν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου
Θετική η πρώτη αποτίμηση για τη διεύρυνση του επιδόματος τέκνου-Ζητούν ολιστική στήριξη οι οργανώσεις