Έντονο πρέσινγκ από την ΑΕΚ σε πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας

Με το θέμα του Νίκλας Χουλτ να βρίσκεται στον αέρα η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για τη θέση του αριστερού μπακ. Στο προσκήνιο επανέρχεται λοιπόν το όνομα του Καρίμ Χαφέχ.

Ο 24 Αιγύπτιος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Ένωση αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε. Τα δικαιώματα του Χαφέζ ανήκουν στην αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα με τον παίκτη να παίζει φέτος δανεικός στη Μαλάτιασπορ της Τουρκίας. Έχει κάνει 22 συμμετοχές και έχει δώσει δύο ασίστ.

Ο παίκτης παίζει μονίμως δανεικός τα τελευταία χρόνια καθώς έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Γουάντι Ντέγκλα η οποία τον χρησιμοποιεί για να βγάζει χρήματα. Θεωρητικά το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Το 2016 είχε περάσει από την Κύπρο όπου αγωνίστηκε στην Ομόνοια και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Ακολούθησαν οι Λανς, Λιρς και από το 2018 παίζει δανεικός σε τουρκικές ομάδες.

Πηγή: aek365.org

Δειτε Επισης

Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ
Πυροβολισμοί σε κομμωτήριο στη Σουηδία-Αναφορές για αρκετούς τραυματίες
«Ταξίδεψαν» στο διάστημα και γέμισαν εμπειρίες οι εγκλωβισμένοι μαθητές-Έστειλαν σημαντικά μηνύματα
Ζήτησε να μην γίνουν εδαφικά δώρα στον Πούτιν ο Ζελένσκι-«Όλοι θέλουμε αυτός ο πόλεμος να τελειώσει»
Πέντε οι νεκροί του μπλακάουτ στην Ισπανία-Ανάμεσά τους γονείς και γιος
Ανήλικος δέχθηκε επίθεση σε πάρκο από κουκουλοφόρους σε πάρκο-Συνελήφθη 16χρονος
Μπαχρέιν και Κυπριακή Δημοκρατία προωθούν συνεργασία και διμερείς σχέσεις
Σύγκρουση δύο οχημάτων και μοτοσικλέτας στην Πάφο-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Επίθεση Κυβέρνησης σε ΑΚΕΛ για την διαμαρτυρία στο Προεδρικό-«Εξυπηρετεί ιδεολογικές αγκυλώσεις»
Σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα των ψεκασμένων οστών αγνοουμένων-Έγινε η πρώτη ταυτοποίηση μετά από 46 χρόνια