Κόβει τον βήχα στους Τούρκους για ΑΟΖ η Παλαιστίνη-«Έχουμε στενές και καλές σχέσεις με Κύπρο και Ελλάδα»

Για να αποσαφηνίσει τις πρόσφατες δηλώσεις που αποδόθηκαν στον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Τουρκία, το υπουργείο Εξωτερικών και Αποδήμων της Παλαιστίνης επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή του ότι αυτές οι δηλώσεις έχουν ληφθεί εκτός πλαισίου και αποδίδονται στον πρέσβη ως απάντηση σε κάποιες ερωτήσεις που του ετέθησαν.

Σύμφωνα με διευκρινιστική δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών και Αποδήμων, η Παλαιστίνη έχει στενές και καλές σχέσεις με τις χώρες της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας, και ότι είναι πρόθυμη να διατηρήσει την ευημερία και την ανάπτυξη αυτών των σχέσεων.

Το υπουργείο Εξωτερικών και Αποδήμων της Παλαιστίνης επιβεβαιώνει ότι όλες αυτές οι σχέσεις βασίζονται κυρίως στην καλή γειτονία και στο διεθνές δίκαιο, καθώς επίσης ότι επί του παρόντος δεν συζητούνται συμφωνίες με κανένα από αυτά τα μέρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διαψεύδει τα περί συμφωνίας με την Τουρκία για ΑΟΖ ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Αθήνα

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε βόμβα έξω από κτηματομεσιτικό-Δεν εξερράγη λόγω αστοχιών των υλικών
Στις 76,000 ευρώ οι μισθοί του Γιαννάκη σε τέσσερα χρόνια ενώ βρίσκεται σε διαθεσιμότητα-Έθεσε θέμα ο Χριστοφίδης
Έφτασε στον Πειραιά η σορός του τρίχρονου Άγγελου-Σήμερα η κηδεία του
Όχημα παρέσυρε ηλικιωμένη-Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Το αποκαλυπτικό πόρισμα Πανεπιστημίου για τις εκρήξεις μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη-Τι δείχνει το προσχέδιο
Σύγκρουση οχήματος με μοτοσικλέτα-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο μοτοσικλετιστής
Ανήλικοι οι εμπρηστές νηπιαγωγείου στη Λευκωσία-Χειροπέδες σε 16χρονο και 17χρονο
Δωδεκάχρονος πίσω από τους βανδαλισμούς σε μνημείο της ΕΟΚΑ-Εντοπίστηκε και ομολόγησε
Άρχισαν τα χιόνια στο Τρόοδος-Στα λευκά οι ψηλότερες κορυφές
Μαρτυρία πολίτη που εξερράγη ξαφνικά ο αερόσακός του οχήματός του-«Κανένας δεν διερεύνησε, δεν ήταν ΤΑΚΑΤΑ»