Στα εικοσιένα τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα-Δεν ανακοινώθηκε κανένας νέος θάνατος

Εικοσιένα είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3287, εκ των οποίων το 54.9% άνδρες αφορά άνδρες.
 
Τα 725 κρούσματα (22.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 1836 (55.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
 
Οι 8 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 1 (12.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 118 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
 
Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατους ενώ έχουμε 190 θανάτους. Οι 60 (31.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δειτε Επισης

«Οι καταναλωτές χάνουν τη δυνατότητα αγοράς ηλεκτρικού οχήματος»-Διαφωνία ΣΕΜΗΟ για την περικοπή χορηγιών
Την συμμετοχή της Κύπρου στην EXPO 2027 ανακοίνωσε από το Βελιγράδι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Ξέσπασμα Πυροσβεστών για τα φαινόμενα νεανικής παραβατικότητας-«Αγγίζουν τα όρια της εγκληματικότητας»
Απουσιάζει 16χρονος από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία
Πονοκέφαλος οι διπλωματικές ισορροπίες στην κηδεία του Πάπα-Η λίστα των επισήμων και το παράδειγμα του 2005
Αχυράνθρωπους του Σιζόπουλου θεωρεί ο Παπαδάκης αυτούς που φημολογούνται για διάδοχοι-«Μασκαραλίκια»
Παίρνουν σειρά συγγενείς θυμάτων και αστυνομικοί στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ-Θα δοθούν στοιχεία για τα τροχαία
Καταρτίζει οδικό χάρτη για απεξάρτηση από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Εκ νέου αναβολή στην υπόθεση πολιτογραφήσεων-Zητήθηκε χρόνος ώστε να παραδοθεί μαρτυρικό υλικό
Απειλές Άγκυρας προς Λευκωσία-«Αν χρειαστεί, θα κάνουμε στην Κύπρο ό,τι και στο παρελθόν»