H 33χρονη απαγωγέας ανατρέπει την αρχική της κατάθεση και την αποδίδει στον πανικό

Μετά την ερωτική διάθεση που η 33χρονη απαγωγέας δήλωσε πως είχε για την 10χρονη, τώρα λέει πως θέλει να επανορθώσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ώστε να σβηστεί η ιστορία από το παιδί.
 
«Είμαι έτοιμη να επανορθώσω» είπε, μέσα από το κρατητήριο η γυναίκα, στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αύριο η απολογία της 33χρονης που απήγαγε το κορίτσι-Αναμένονται κι άλλα στοιχεία
 
Υποστηρίζει πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ή κάτι παρόμοιο, ενώ χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι’ αυτό το θέμα παράλογα, ανατρέποντας την αρχική της κατάθεση. Αποδίδει, δε, τις δηλώσεις που νωρίτερα είχε κάνει στον πανικό και τις συνθήκες σύλληψης.
 
Το δικό της παιδί είναι οκτώ ετών, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφέροντας ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.
 
Σοκ είχε προκαλέσει πριν από λίγες ημέρες η κατάθεσή της για την απαγωγή της Μαρκέλλας που κράτησε για 44 ώρες. Η 33χρονη στην κατάθεσή της είχε αποκαλύψει πώς παγίδευσε το μικρό κορίτσι αλλά και πώς το «εξουδετέρωσε» δίνοντας του ηρεμιστικά σε τέτοια ποσότητα που θα μπορούσαν να του προκαλέσουν ακόμα και τον θάνατο.
 
Η απαγωγέας περιέγραψε πώς έβαψε το παιδί και βγήκαν μαζί φωτογραφίες τις οποίες έσβησε από το κίνητό της προτού συλληφθεί. Όπως είπε, μάλιστα, «όλα είχαν πάει λουκούμι» μέχρι που η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν.
 
Η 33χρονη αρχικά υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε ως δόλωμα την κόρη της παρά το γεγονός ότι αυτή δεν ζούσε μαζί της. Όπως είπε πλησίασε το κορίτσι όταν έφυγε από το σχολείο του και του είπε ψέματα ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο ενώ αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.
 
Περιγράφοντας το πώς έδωσε τα ηρεμιστικά και τα ναρκωτικά που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της 10χρονης η 33χρονη είπε ότι όταν η Μαρκέλλα αγχώθηκε επειδή αντιλήφθηκε ότι την αναζητούν της έδωσε τρία χάπια xanax του 1 mg- ποσότητα που θα μπορούσε ακόμη και να σκοτώσει το παιδί.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος που μαχαιρώθηκε από τον γιο του στον Άγιο Δομέτιο
Tερματισμό πολλαπλών συντάξεων για μελλοντικούς αξιωματούχους ψήφισε η Βουλή
Επιμένει το ΑΚΕΛ για Αγγελίδη, κατηγορεί για συγκάλυψη Προεδρικό και Πινδάρου-«Παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του»
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους ιατροδικαστές της Πάτρας μετά από καταγγελίες για θανάτους βρεφών
Ένταση στη δίκη για την Κυριακή-«Δεν είναι γυναικοκτόνος», «εσύ πηγαίνεις και βλέπεις το παιδί σου, εγώ τα μάρμαρα»
Απλήρωτοι παραμένουν δικηγόροι και εμπειρογνώμονες στην θανατική ανάκριση για Θανάση-Εκκρεμεί απόφαση Υπουργικού
Μαχαίρωσε τον πατέρα του 31χρονος στη Λευκωσία-Στο νοσοκομείο 69χρονος
Ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στον ΔΗΣΥ αντιεξουσιαστές-Το βίντεο από το «χτύπημα» και η... προκήρυξη
Συναντήθηκε με το πατριωτικό κίνημα των τ/κ ο Πρόεδρος-«Μέγιστη επιδίωξη να επαναρχίσουν οι συνομιλίες»
Ζητά αποζημιώσεις από τη Ρωσία για την κατάρριψη του αεροσκάφους MH17 η Αυστραλία