Επιτράπηκε η κυκλοφορία βιβλίου του πρώην συμβούλου του Τραμπ που τον «καίει»

Ομοσπονδιακός δικαστής αρνήθηκε σήμερα να εμποδίσει την κυκλοφορία του εκρηκτικού βιβλίου του Τζον Μπόλτον, του πρώην συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, μια απαγόρευση που ζητούσε η κυβέρνηση του προέδρου.
 
Ο Τζον Μπόλτον, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας στον Λευκό Οίκο "εξέθεσε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ" και "εξέθεσε τη χώρα του σε κίνδυνο και τον ίδιο σε αστική [και ενδεχομένως ποινική] ευθύνη", υπογράμμισε ο δικαστής Ρόις Λάμπερθ, στην απόφασή του.
 
Ωστόσο "η κυβέρνηση δεν κατάφερε να αποδείξει ότι μια απαγόρευση μπορεί να αποτρέψει ανεπανόρθωτες ζημιές. Το αίτημά της συνεπώς απορρίφθηκε", κατέληξε.
 
Το βιβλίο του Μπόλτον με τίτλο "The Room Where It Happened" αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τρίτη.
 
Πηγή: ΑΠΕ
 

Δειτε Επισης

Την Παρασκευή καταθέτει πρόταση για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Ευσταθίου-«Θα ανοίξουμε δρόμο για όλους»
ΒΙΝΤΕΟ: Φονική πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ινδία-Τουλάχιστον 15 νεκροί
«O Πούτιν ονειρευόταν να καταλάβει όλη την Ουκρανία, εξαιτίας μου δεν θα το κάνει»
Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πως είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού