Φρικτές αποκαλύψεις από την 33χρονη-«Έχω ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις»

Σοκαριστικά είναι τα όσα ομολόγησε εν τέλει η 33χρονη απαγωγέας της 10χρονης Μαρκέλλας στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Η "κοκκινομάλλα" παραδέχτηκε ότι γνώριζε το παιδάκι, καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας του στην Τούμπα, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά, ενώ το δικό της παιδί έμενε με τον πατέρα του σε άλλη πόλη, αφού βρίσκονταν σε διάσταση.

Όπως είπε στους αστυνομικούς έχει ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις. Βρήκε την ευκαιρία με τη 10χρονη που τη γνώριζε, την πλησίασε και της είπε ότι επειδή δεν μπορούσε η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο θα την πήγαινε εκείνη στο σπίτι. Το κοριτσάκι που γνώριζε τη συγκεκριμένη γυναίκα δεν δίστασε να την εμπιστευτεί και την ακολούθησε. Αντί να την πάει στο σπίτι της η 33χρονη, τη μετέφερε στο δικό της στην Καλαμαριά. Εκεί έφτιαξε ένα ρόφημα στο παιδί, ρίχνοντας μέσα σε αυτό βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της το έδωσε.

Μόλις προκάλεσε καταστολή στη μικρή, την ξάπλωσε και άρχισε να την θωπεύει…, Πιεσμένη όπως φαίνεται από τη δημοσιότητα που προκάλεσε η αρπαγή της μαθήτριας, τη μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή που την άφησε και στη συνέχεια την οδήγησε πεζή μέχρι το σημείο που ήταν το πρατήριο καυσίμων. Υπάρχει επίσης βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει εκεί τις κινήσεις της.

Στην συνέχεια, η 33χρονη πέταξε το κινητό της τηλέφωνο και προμηθεύτηκε νέο με νέα κάρτα. Τα στοιχεία αυτά τα εντόπισαν οι Αρχές σύντομα και την είχαν επίσης καταγεγραμμένη σε βιντεοληπτικό υλικό. Κάλεσε ταξί και πήγε στην παραλία Κατερίνης, όπου έμεινε σε ένα σπίτι που νοίκιασε με εφαρμογή βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.

Σύντομα οι Αρχές έλαβαν σχετική πληροφορία από μάρτυρα, εντόπισαν τον οδηγό ταξί από τον οποίο πήραν κατάθεση και τους επιβεβαίωσε την μεταφορά της στην παραλία Κατερίνης. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την εντόπισαν και την έθεσαν υπό παρακολούθηση. Η ίδια είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές και φορούσε συνεχώς μία μπαντάνα.

Όταν οι αστυνομικοί αποφάσισαν να την ακινητοποιήσουν και να την προσαγάγουν, εκείνη είχε προλάβει να σπάσει τον φορητό της ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι αστυνομικοί της τα απέσπασαν πριν τα πετάξει σε κάδο σκουπιδιών.

Οι Αρχές προσπαθούν να ανασύρουν στοιχεία από τον διαλυμένο υπολογιστή της, όμως φαίνεται πως έχει προκαλέσει φθορά και στον σκληρό δίσκο και αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την προσπάθειά τους. Είναι αρκετά πεπεισμένοι όμως, ότι ενδεχομένως είχε αρχεία που την "καίνε", όπως τυχόν καταγεγραμμένο βιντεοληπτικό ή φωτογραφικό υλικό από τις ειδεχθείς πράξεις της έναντι της ανήλικης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός, τον οποίο φορούσε κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Η ίδια δεν εμπλέκει τυχόν άλλο άτομο στις ενέργειές της και οι Αρχές έχουν πειστεί ότι όντως έδρασε από μόνη της, εκμεταλλευόμενη πάντα την γνωριμία με την οικογένεια και το γεγονός ότι το παιδί εύκολα θα την εμπιστευόταν και θα την ακολουθούσε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι υπεύθυνη και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες σε βάρος παιδιών και οδηγείται στον Εισαγγελέα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, για τον νόμο περί ναρκωτικών και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τη γυναίκα που άφησε το νεκρό έμβρυο δίπλα στην καντίνα στη Θεσσαλονίκη
Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος σε κάδο απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη
Για Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας συζήτησαν Γεραπετρίτης-Φιντάν στην Αττάλεια
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της σύλληψη 38χρονου στην Ελλάδα-Είχε παραγγείλει ναρκωτικά μέσα σε σκυλοτροφές
Σοκ στην Πάτρα-Νονός κατηγορείται ότι μαστίγωνε και ξυλοκοπούσε τη βαφτιστήρα του από όταν ήταν 7 ετών
ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστικό τροχαίο στην Ελλάδα-Νταλίκα έπεσε από γέφυρα στη Θηβών
Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τον άνδρα να κρατά αγκαλιά το 6 μηνών βρέφος στο σούπερ μάρκετ στον Άλιμο
Σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο 71χρονος που σκότωσε τον 45χρονο γιο του στη Νέα Σμύρνη
Δύο χρόνια φυλάκιση στη γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στην Ελλάδα
Ποινική δίωξη στη γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Ελλάδα