Μακιγιάρισε τη 10χρονη και την έβγαζε φωτογραφίες-Εκδιδόταν περιστασιακά η ύποπτη

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για την 33χρονη, η οποία συνελήφθη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από συντονισμένες κινήσεις των αστυνομικών Αρχών.

Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.

Από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η εκδοχή να εμπλέκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρικτές αποκαλύψεις από την 33χρονη-«Έχω ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις»

Σεξουαλικά τα κίνητρα της αρπαγής

Σεξουαλικά φαίνεται πως ήταν τα κίνητρα της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την 33χρονη, η οποία συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις της. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έκτακτη Σύνοδο των ΥΠΕΞ συγκαλεί η ΕΕ για τη Μέση Ανατολή
Το κάθισμα του κυβερνήτη έριξε το Boeing της Air India-Γλίστρησε προς τα πίσω λόγω βλάβης και έχασε τον έλεγχο
Το Ισραήλ βάζει φρένο σε όσους θέλουν να επιστρέψουν μέσω Αθήνας και Λάρνακας
Στρατιωτικά αντίποινα και εκατέρωθεν απειλές Ισραήλ και Ιράν-«Στο κόκκινο» Τεχεράνη και Τελ Αβίβ
Ανάστατοι και στα κατεχόμενα λόγω της κατάστασης Ισραήλ με Ιράν-Συνεδρία για θέματα ασφαλείας
Πεπεισμένος ο Τραμπ ότι θα καταφέρει να πείσει Ιράν και Ισραήλ να συνάψουν συμφωνία
Έντεκα συλλήψεις στη Λεμεσό μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε καταστήματα
Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ιράν θα πληρώσει «πολύ βαρύ τίμημα» για τα φονικά πυραυλικά πλήγματα
Έρχεται Κύπρο τη Δευτέρα ο Δένδιας-Συνάντηση με Πάλμα
Ολοκληρώθηκε η λήψη των οργάνων του 14χρονου που έχασε τη ζωή του στον Άραχθο