«Κόβεις το οξυγόνο και bye bye ο καρκίνος»-Βίντεο ντοκουμέντο με τον μαϊμού γιατρό

Απίστευτα πράγματα που ουδεμία σχέση με την ιατρική έχουν έλεγε στα θύματά του ο 47χρονος «μαϊμού» γιατρός.
 
Σε καταγγελία-ηχητικό ντοκουμέντο φέρεται ο «γιατρός» να παροτρύνει καρκινοπαθή να διακόψει τη θεραπεία της και να ισχυρίζεται πως «ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε».
 
«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», ακούγεται να λέει ο 47χρονος σε ηχητικό ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο MEGA.
 
«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye bye», ισχυρίζεται.
 
Στο ρεπορτάζ καταγράφονται συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον κομπογιαννίτη που τελικά η αστυνομία κατόρθωσε να τον συλλάβει.
 
Ο άνθρωπος του… Θεού, καθώς αυτοπροσδιοριζόταν έντονα θρησκευόμενος, έδινε ψεύτικες ελπίδες σε ασθενείς με ανίατες ασθένειες και συγγενείς τους. Εντόπιζε τα υποψήφια θύματά του στο Aγιον Ορος και σε μοναστήρια της Ελλάδας, όπου γονείς και συγγενείς έκαναν τάματα για την υγεία των δικών τους ανθρώπων που ασθενούσαν.
 
Τους έπειθε να διακόψουν τη θεραπεία τους και τους έδινε δικά του σκευάσματα, δήθεν εξελιγμένα φάρμακα, υποσχόμενος πλήρη ίαση. Τα πρωτοποριακά σκευάσματα είχαν δραστικές ουσίες κάνναβης, ενώ έκανε και ενέσεις αρτεμισινίνης για την ελονοσία…
 
Μπορεί να μην υπήρχε τρόπος να αποτραπεί το απευκταίο αλλά εκείνος το έκανε επώδυνο. Πέθαναν ένα αγόρι 14 χρόνων από τις Σέρρες, μία 16χρονη από την Κω και ένας 76χρονος στην Αθήνα. Οι συγγενείς τους του είχαν δώσει συνολικά 58.000 ευρώ!
 
Ο 14χρονος είχε διαγνωσθεί με ανίατη ασθένεια στον εγκέφαλο. Οι γονείς του πείστηκαν από τον κομπογιαννίτη απατεώνα για την «πρωτοποριακή θεραπεία» του και να διακόψουν την Ιατρική. Η κατάστασή του επιβαρυνόταν. Λίγες ημέρες πριν από την τραγική κατάληξη, το παιδί είχε μια επιθυμία, να φάει σουβλάκι. Οι γονείς επικοινώνησαν με τον «ψευτογιατρό» για να τον ρωτήσουν αν μπορεί να φάει. Εκείνος είδε το «πρόγραμμα διατροφής» και αρνήθηκε…
 
Από την άλλη πλευρά συγγενής του 16χρονου κοριτσιού, φανερά ανακουφισμένος, δήλωσε: «Νιώθουμε δικαιωμένοι που πιάστηκε μετά από τόσο καιρό. Βέβαια, θα πεις το παιδί δεν γυρίζει. Ομως, να μην πέσουν κι άλλα θύματα». Πικραμένος από την κατάληξη συμπληρώνει: «Είχε τρία-τέσσερα χρόνια που ταλαιπωρείτο. Οταν παρουσιάστηκε αυτός σαν γιατρός αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μας. Τέλος πάντων, το παιδί μας χάθηκε».
 
Αλλος συγγενής του ίδιου παιδιού αναφέρει και εκείνος: «Εκείνο που ξέρω και θέλω είναι κι άλλοι υποψήφιοι τέτοιοι γιατροί να μην εμφανίζονται και παίζουν με τον πόνο του καθενός. Εμείς τον καταγγείλαμε στην Αστυνομία, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της και βγήκε στην επιφάνεια».
 
Τους είχε πείσει ότι έχει… εξειδίκευση στην Παιδοχειρουργική-Παιδοογκολογία, με σπουδές στην Αμερική και γνώση πρωτοποριακών μεθόδων θεραπείας.
 
Πώς έκλεινε τα ραντεβού
Έδινε ραντεβού με υποψήφια θύματα σε διαγνωστικά κέντρα, όπου παρουσιαζόταν ως «ειδικός» στη θεραπεία του καρκίνου. Αναζητούσε θύματα που βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο της ανίατης ασθένειας. Είχε καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση σε ιατρικά κέντρα και να εξαπατήσει γιατρούς που μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.
 
Με περίσσιο θράσος αμφισβητούσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων που του παρουσίαζαν οι συγγενείς των θυμάτων του, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που έθετε τους ασθενείς, καθώς κυνικά θεωρούσε πως βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο.
 
Η «θεραπεία» περιελάμβανε σκευάσματα, με ουσίες αγνώστου προέλευσης και χημικής σύστασης, χωρίς φαρμακευτικές ενδείξεις, τα οποία παρουσίαζε ως δήθεν εξελιγμένα ειδικά φάρμακα-αποστάγματα, τα οποία, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της έρευνας, περιείχαν, μεταξύ άλλων, δραστικές ουσίες κάνναβης. Σκευάσματα τέτοιου τύπου κατασχέθηκαν στην οικία του, όπου βρέθηκαν 65 μπουκάλια διαφορετικών ποσοτήτων.
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
 

Δειτε Επισης

Έπαιξε το τελευταίο χαρτί ο Κασσελάκης-Απέσυρε το εξώδικο για να γλυτώσει τον αποκλεισμό από τις εκλογές
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη με βασιλιά Ιορδανίας
Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη-Μπήκε στη μέση να σταματήσει άλλο καυγά
Περιπετειώδης μεταγωγή Αζέρου διακινητή μεταναστών στη Ρόδο-Προσπάθησε να αποδράσει από το δικαστικό μέγαρο
Τον ρόλο της ΕΕ στο Μεσανατολικό θα τονίσει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο των MED9
Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε 78χρονη στη Θεσσαλονίκη
Σε κρίσιμη κατάσταση 28χρονος που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων
Συγκλονίζει πρεσβυτέρα στην Ελλάδα που ο ιερέας σύζυγός της τη βασάνιζε για 50 χρόνια
Σοβαρό τροχαίο στην Ελλάδα-Άμορφη μάζα σιδερικών όχημα 52χρονου
Απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη