Σε μέντιουμ και χαρτορίχτρες σύχναζε η 35χρονη με το βιτριόλι

 
Ένα χειρόγραφο σημείωμα της 35χρονης, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, είδε το φως της δημοσιότητας και προκαλεί πολλά ερωτήματα.
 
Το σημείωμα της 35χρονης, που βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., είναι εντελώς ακατάληπτο και οι Αρχές επιχειρούν να βγάλουν νόημα με τα όσα γράφει. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, κατέφευγε σε... μέντιουμ και χαρτορίχτρες για να "δέσει" τη σχέση της με τον 40χρονο άνδρα, "μήλον της έριδος".
 
Στο σημείωμά της γράφει:
 
"ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι.... πάλι θα περάσουμε ωραία
 
ΧΑΛ
 
Δουλειά να προσέξω - φίδι ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30 είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχαριστο
 
έχει φίδι στην δουλειά του - Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει"
 
Τι είναι το ΧΑΛ;
Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, το "ΧΑΛ" που είναι γραμμένο πάνω-πάνω στο σημείωμα, δεν σχετίζεται με κάποια αρχικά ονομάτων και λοιπά, αλλά με τη γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα "ΧΑΛ”. Και πιθανότατα όλα αυτά τα λόγια που γράφει η 35χρονη, να είναι... λόγια τράπουλας.
 
Ο Ηal. G. ο δημιουργός αυτής της τράπουλας, ασχολήθηκε πάρα πολλά χρόνια με τα μυστήρια της Σφίγγας και μελέτησε τις απόκρυφες επιστήμες. Συγκέντρωσε και αποκρυπτογράφησε σήματα από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο, που έχουν σχέση με τις επιστήμες αυτές και περιέλαβε κάποια από αυτά -κατάλληλα προσαρμοσμένα- στην τράπουλά του.
 
Σε 32 κάρτες –οι 29 έχουν 2 σήματα στην πάνω αριστερή και κάτω δεξιά γωνία- περιλαμβάνει τα 12 ζώδια, τους πλανήτες που τα κυβερνούν και σχήματα που αφορούν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.
Υπενθυμίζεται ότι στο κινητό της 35χρονης βρέθηκαν φωτογραφίες που την "καίνε" και αποδεικνύουν πως κατασκόπευε νυχθημερόν την άτυχη Ιωάννα. Η γυναίκα που φέρεται να επιτέθηκε με οξύ στην 34χρονη, είχε στο κινητό της φωτογραφίες του σπιτιού της άτυχης κοπέλας, στο Μοσχάτο. Επιπλέον, στο κινητό της φερόμενης ως δράστιδος, εντοπίστηκαν και οι κλήσεις σε ραδιοταξί, που κάλεσε για αν μεταβή στο σημείο της επίθεσης. Και τέλος, φαίνεται να είχε εγκατεστημένη εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με το οποίο γνώριζε την κάθε κίνηση της Ιωάννας, αφού το GPS είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό της.
 
Η 35χρονη γυναίκα κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέα μετά την απολογία της στον ανακριτή. Η φερόμενη ως δράστις αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της απείθειας.
 
Η 35χρονη δεν είπε τίποτα στον ανακριτή και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Θα κληθεί λοιπόν ξανά τις επόμενες ημέρες για να απολογηθεί για την υπόθεση. Σημειώνεται πως η παρουσία της στο γραφείο του ανακριτή διήρκησε ελάχιστα.
 
Πηγή: TheTOC
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Έπαιξε το τελευταίο χαρτί ο Κασσελάκης-Απέσυρε το εξώδικο για να γλυτώσει τον αποκλεισμό από τις εκλογές
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη με βασιλιά Ιορδανίας
Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη-Μπήκε στη μέση να σταματήσει άλλο καυγά
Περιπετειώδης μεταγωγή Αζέρου διακινητή μεταναστών στη Ρόδο-Προσπάθησε να αποδράσει από το δικαστικό μέγαρο
Τον ρόλο της ΕΕ στο Μεσανατολικό θα τονίσει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο των MED9
Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε 78χρονη στη Θεσσαλονίκη
Σε κρίσιμη κατάσταση 28χρονος που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων
Συγκλονίζει πρεσβυτέρα στην Ελλάδα που ο ιερέας σύζυγός της τη βασάνιζε για 50 χρόνια
Σοβαρό τροχαίο στην Ελλάδα-Άμορφη μάζα σιδερικών όχημα 52χρονου
Απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη