«Η προετοιμασία της επίθεσης με βιτριόλι αγγίζει τα όρια του επαγγελματία»

«Η προετοιμασία της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, για περίπου ένα χρόνο, αγγίζει τα όρια του επαγγελματία. Πιστεύουμε, ότι η δράστιδα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προετοίμαζε την επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας με μεθοδικότητα και ηρεμία, ενώ είχε εμμονή μαζί της, όπως φαίνεται από όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας», τονίζουν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης βρέθηκε, εκτός των άλλων, φωτογραφία της εισόδου της πολυκατοικίας που κατοικεί η 34χρονη, με ημερομηνία 26 Ιουνίου 2019, που δείχνει πόσο καιρό παρακολουθούσε την Ιωάννα.
 
Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερεύνησαν την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 35χρονη είχε τοποθετήσει GPS στο αυτοκίνητο του θύματος και έτσι μέσω της εφαρμογής συστήματος εντοπισμού αυτοκινήτων παρακολουθούσε από το κινητό της όλες τις κινήσεις της.
 
Υπενθυμίζεται, ότι όσον αφορά στο ιδιόχειρο σημείωμα της φερόμενης ως δράστιδας, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019, το οποίο βρήκε η Αστυνομία κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμά της, αναφέρει, μεταξύ άλλων, όπως αποκάλυψε χθες το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από την δουλειά μου». Γεγονός που, όπως εκτιμά η Αστυνομία, φαίνεται να δείχνει ότι η φερόμενη ως δράστιδα ίσως είχε εμμονή και με μια ακόμη γυναίκα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
 

Δειτε Επισης

Το Ισραήλ βάζει φρένο σε όσους θέλουν να επιστρέψουν μέσω Αθήνας και Λάρνακας
Στρατιωτικά αντίποινα και εκατέρωθεν απειλές Ισραήλ και Ιράν-«Στο κόκκινο» Τεχεράνη και Τελ Αβίβ
Ανάστατοι και στα κατεχόμενα λόγω της κατάστασης Ισραήλ με Ιράν-Συνεδρία για θέματα ασφαλείας
Πεπεισμένος ο Τραμπ ότι θα καταφέρει να πείσει Ιράν και Ισραήλ να συνάψουν συμφωνία
Έντεκα συλλήψεις στη Λεμεσό μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε καταστήματα
Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ιράν θα πληρώσει «πολύ βαρύ τίμημα» για τα φονικά πυραυλικά πλήγματα
Έρχεται Κύπρο τη Δευτέρα ο Δένδιας-Συνάντηση με Πάλμα
Ολοκληρώθηκε η λήψη των οργάνων του 14χρονου που έχασε τη ζωή του στον Άραχθο
ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός της Ινδίας-«Ένα νέο κεφάλαιο σε μια στρατηγική συνεργασία χωρίς όρια»
Ανάλυση: Έτσι μπορεί να σβήσουν οι φλόγες της σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν στη Μέση Ανατολή