Στο κελί ο 30χρονος για τον ξυλοδαρμό του 39χρονου μετά από παρατήρηση στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονου για υπό διερεύνηση υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν χτες στην επαρχία Πάφου έναν 30χρονο, τον οποίο αναζητούσαν στη βάση μαρτυρίας, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και σοβαρού τραυματισμού ενός 39χρονου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 30χρονο για τον ξυλοδαρμό 39χρονου μετά από παρατήρηση
 
Ο 39χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 12.30π.μ. την Κυριακή, σε δρόμο της Πάφου τραυματισμένος στο κεφάλι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα κρανίου, με υπαραχνοειδή αιμορραγία.
 
Λόγω της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.
 
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους Αστυνομικούς ο 39χρονος, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, είδε στο πεζοδρόμιο έξω από αυτό, δύο πρόσωπα να συνομιλούν και να προκαλούν ανησυχία. Τους πλησίασε και τους έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονη συζήτηση μεταξύ τους.
 
Οι δύο άγνωστοι αναχώρησαν, ωστόσο ένας από αυτούς φέρεται να επέστρεψε και να κτύπησε τον 39χρονο στο κεφάλι, με άγνωστο αντικείμενο.
 
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τους έκανε παρατήρηση, έφυγαν και επέστρεψαν για να τον ξυλοκοπήσουν

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον τόπο διαμονής του στη Λευκωσία 57χρονος (pic)
Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο
Στις φλόγες όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία στην Αγλαντζιά
Αγορεύει για μετριασμό της ποινής του η υπεράσπιση Κομμωτή-Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία για την απόδραση
Χειροπέδες σε 18χρονο για την καταδίωξη και εμπρησμό οχήματος
Με κοινό εξοπλισμό οι Αζέροι που συνελήφθησαν σε Λεμεσό και Κρήτη-Ενισχύονται οι υποψίες για οργανωμένο δίκτυο
Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Επαναπατρίστηκαν 16 πρόσωπα σε πέντε μέρες σε συνεργασία με τη FRONTEX
Μικρή μείωση θανατηφόρων στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία-Στη 13η θέση στην Ευρώπη
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη