Στο νοσοκομείο παραμένει η 10χρονη Μαρκέλλα-Την είδε για λίγο η μητέρα της
17:39 - 14 Ιουνίου 2020

Στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται η μικρή Μαρκέλλα, η οποία εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, μετά την εξαφάνισή της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κοντά στη λύση του μυστηρίου για την εξαφάνισή της Μαρκέλας-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του GRTimes, η ανήλικη συναντήθηκε με τη μητέρα της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στη μητέρα δεν επιτράπηκε να της κάνει ερωτήσεις, παρά μόνο να την πάρει αγκαλιά και να μείνει για λίγο μαζί της.
Μυστήριο με την εξαφάνιση -Ψάχνουν απαντήσεις οι αρχές της Θεσσαλονίκης
Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαρκέλλας, η οποία εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης Σύμφωνα με το GRTimes, τόσο η μητέρα, όσο και ο πατριός της ανήλικης συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις. Οι αξιωματικοί ερευνούν, επίσης, όλες τις πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στους υπεύθυνους της εξαφάνισης, ενώ αντλούν υλικό από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βρέθηκε η 10χρονη από τις Αχαρνές-Είναι στο σπίτι της με τους δικούς της
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η μεταφορά της σε νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμη για να εξεταστεί από γιατρούς, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης. Η Μαρκέλλα παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους που επιχειρούν να την «ξεκλειδώσουν», προκειμένου οι πληροφορίες που θα τους δώσει να συνδράμουν στις έρευνες που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Η ανήλικη, η οποία εξαφανίστηκε την Πέμπτη σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές, είπε ότι η γυναίκα που την είχε αρπάξει την είχε δέσει με χειροπέδες, ενώ υποστήριξε ότι την πείραξαν και πονούσε.
Πηγή: iefimerida.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
