Κρίσιμα 25χρονος μοτοσικλετιστής-Προσέκρουσε βίαια σε πασσαλάκια και όχημα
20:03 - 14 Ιουνίου 2020

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 25χρονος μοτοσικλετιστής, που τραυματίστηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Λευκωσία.
Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5:40 το πρωί της Κυριακής, στην οδό Ιάκωβου Τομπάζη, όπου ο 25χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του κατευθυνόμενος προς την οδό Πειραιώς.
Σε σημείο του δρόμου, λίγο πριν τη σύνδεση με την οδό Πειραιώς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 25χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να κινηθεί εκτός του δρόμου, να προσκρούσει σε πασσαλάκια και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και να ανατραπεί στο οδόστρωμα.
Από το τροχαίο ατύχημα ο 25χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται κρίσιμη.
Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων, της Τροχαίας Λευκωσίας. Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- ΒΙΝΤΕΟ: Κατακλυσμός σε Λατσιά, Δάλι και Στρόβολο-Καταιγίδες και σφοδροί άνεμοι
- ΒΙΝΤΕΟ: Κυκλοφοριακό χάος και έντονα καιρικά φαινόμενα παρά τη Ριζοελιά
- BINTEO: Άνοιξαν οι ουρανοί στα ορεινά-Καλοκαιρινό μπουρίνι στη Λευκωσία
- Χειροπέδες σε 30χρονο για τον ξυλοδαρμό 39χρονου μετά από παρατήρηση
- Ξεσκονίζουν τα περιουσιακά της λογίστριας, κατασχέθηκαν τα πολυτελή οχήματά της
- ΒΙΝΤΕΟ: Ηλικιωμένος περπατά στον αυτοκινητόδρομο, οδηγός τον ακολουθεί για να τον προστατεύσει
- Εξήντα καταγγελίες μαγαζιών σε δύο μέρες-Αψηφούν μέτρα, χωρίς άδεια και με περισσότερους θαμώνες
- Στο νοσοκομείο Λευκωσίας η σορός του άτυχου 64χρονου που σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα
- Στο κελί ο 44χρονος που πιάστηκε για παιδική πορνογραφία στη Λευκωσία
