Νέα σύλληψη για παιδική πορνογραφία-Έπεσε στα δίκτυα της Europol 32χρονος

Στη σύλληψη 32χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Η υπόθεση τέθηκε υπό διερεύνηση, μετά από πληροφορία που έφθασε στην Αστυνομία από την Europol. Σύμφωνα με την πληροφόρηση από την Europol, χρήστης συγκεκριμένου λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο δύο αρχεία βίντεο, με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησε το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 32χρονου χρήστη του διαδικτυακού λογαριασμού, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 32χρονος εντοπίστηκε στην Λευκωσία, το μεσημέρι της Κυριακής και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Τη σύλληψη του ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα δύο κινητά τηλέφωνα κατακρατήθηκαν για να τύχουν δικανικού ελέγχου.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Δεν θα πρέπει να κατηγορηθούν μόνο επτά αλλά 107. Δεν εμπιστεύομαι την Νομική Υπηρεσία»
Καταζητείται ο 40χρονος Μπενάκης για επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο (pic)
Κουκουλοφόροι μπούκαραν στο σπίτι 40χρονου και του επιτέθηκαν με ρόπαλο και μαχαίρι
Έντονη αντιπαράθεση Χαρτσιώτη με Δαμιανού-«Ο ίδιος υπουργός με το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου για να ανάψουν φουκούδες»
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή στην Αγία Νάπα (pic)
Σοβαρός τραυματισμός 40χρονου στην Πάφο μετά από μετωπική σύγκρουση
Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες εντοπισμού του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Επεκτάθηκαν οι έρευνες
Πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, τον παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο και τον τσάκωσαν ξανά λίγη ώρα αργότερα
Με... πυροτεχνήματα και μειωμένες διαγωγές δεν πατάσσεται η νεανική παραβατικότητα-Καυτή πατάτα οι ευθύνες
Επτά μήνες με την πεπατημένη ο Αρναούτης-Αστοχίες, αναδιοργάνωση στα αζήτητα και αδυναμία για αποφάσεις