Απόπειρα απαγωγής τρίχρονου κοριτσιού στην Ελλάδα μπροστά στα μάτια της μητέρας της

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία των Φιλιατρών ύστερα από καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ενός τρίχρονου κοριτσιού στην πλατεία της πόλης.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το tharrosnews.gr, ένας άνδρας το απόγευμα της Παρασκευής φέρεται να προσπάθησε να αρπάξει το κοριτσάκι την ώρα που εκείνο έπαιζε αμέριμνο. Όταν η μητέρα του αντιλήφθηκε το συμβάν επενέβη, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, ενώ άμεσα ενημερώθηκε και το αστυνομικό τμήμα Τριφυλλίας.
 
Οι γονείς με την 3χρονη μετέβησαν στο Α.Τ. Τριφυλίας, όπου υπέβαλλαν μήνυση για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στον εν λόγω άνδρα ο οποίος προσήχθη και κρατείται στο ίδιο τμήμα. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 29χρονο από το Σουδάν, ο οποίος διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα. Ο ίδιος αρνείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το ανήλικο κορίτσι.
 
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλλίας Γιώργος Λεβεντάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Παράλληλα υποστήριξε ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σε ένα μήνα.
 
«Ενημερωθήκατε κι εσείς για το περιστατικό, όπως κι εγώ. Βρισκόμαστε στο Α.Τ. Βέβαια η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ευτυχώς. Ένα κοριτσάκι, το οποίο βρίσκεται εδώ με τους γονείς του, προσπάθησε ο εν λόγω κύριος να το πάρει, δεν ξέρω με ποιο σκοπό κτλ. Τραβούσε το παιδί απ’ το χέρι, το πήρανε χαμπάρι η μητέρα του πιο πέρα και κάποιοι συγχωριανοί μας. Πήραν το παιδάκι. Είναι τρομαγμένο. Οι γονείς είναι ανάστατοι» ανέφερε αρχικά.
 
«Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το μήνα. Το ένα συνέβη στο Καλό Νερό, το άλλο τώρα στα Φιλιατρά. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Πρέπει να πάρουμε μέτρα. Κι εμείς σαν δημοτική Αρχή και θα το δούμε άμεσα, αλλά και το κράτος πρέπει να συμπαρασταθεί και να δείξει στο πρόβλημα στο οποίο έχουμε, ειδικά στα Φιλιατρά, έχουμε πέντε χιλιάδες αλλοδαπούς από διάφορες χώρες» συμπλήρωσε.
 

Δειτε Επισης

Έπαιξε το τελευταίο χαρτί ο Κασσελάκης-Απέσυρε το εξώδικο για να γλυτώσει τον αποκλεισμό από τις εκλογές
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη με βασιλιά Ιορδανίας
Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη-Μπήκε στη μέση να σταματήσει άλλο καυγά
Περιπετειώδης μεταγωγή Αζέρου διακινητή μεταναστών στη Ρόδο-Προσπάθησε να αποδράσει από το δικαστικό μέγαρο
Τον ρόλο της ΕΕ στο Μεσανατολικό θα τονίσει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο των MED9
Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε 78χρονη στη Θεσσαλονίκη
Σε κρίσιμη κατάσταση 28χρονος που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων
Συγκλονίζει πρεσβυτέρα στην Ελλάδα που ο ιερέας σύζυγός της τη βασάνιζε για 50 χρόνια
Σοβαρό τροχαίο στην Ελλάδα-Άμορφη μάζα σιδερικών όχημα 52χρονου
Απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη