Μείωση στον αριθμό νέων κρουσμάτων στην Ελλάδα-Ανακοινώθηκαν μόνο τέσσερα

Τέσσερα είναι τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση το υπουργείου Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.112, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες αφορά άνδρες. Τα 694 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.774 (57.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
 
Παράλληλα 13 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. Οι 4 (30.8%) εξ αυτών είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 116 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
 
Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος, ενώ υπάρχουν 183 θάνατοι συνολικά στη χώρα. Από αυτούς οι 56 (30.6%) ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
 

Δειτε Επισης

Άλλαξαν γεμιστήρα την ώρα της εκτέλεσης οι δράστες-Βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο
Ποιος είναι ο «Θαμνάκιας» που γάζωσαν στο Χαλάνδρι-Το παρελθόν του με την Greek Mafia
Βρέθηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση στο Χαλάνδρι
ΒΙΝΤΕΟ: Από θαύμα γλύτωσε περαστική οδηγός από το γκανγκστερικό χτύπημα-Σφαίρα χτύπησε το αυτοκίνητό της
Ο Γιώργος Μοσχούρης, που είχε εμπλακεί στη Greek Mafia, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι
Δολοφονικό χτύπημα με ριπή από καλάσνικοφ στην Αθήνα-Ένας νεκρός, διέφυγαν οι δράστες
Τραγωδία στην Ελλάδα: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη
ΒΙΝΤΕΟ: Παρέα νεαρών πετάει βαρελότα σε 85χρονη στον Πόρο-«Δεν είναι η πρώτη φορά»
Φορτίο με 56 κιλά κοκαΐνη εντοπίστηκε στον Πειραιά σε κοντέινερ με γαρίδες από το Εκουαδόρ
Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο του 27χρονου στην Ηλεία