Πού στρέφονται οι έρευνες τις Αστυνομίας για την παράξενη υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς άγνωστα παραμένουν τα αίτια, οι συνθήκες και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας που εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου.
 
Στόχος των αρχών είναι να διαλευκανθεί κατά πόσο πρόκειται ή όχι για υπόθεση αρπαγής ανηλίκου, αλλά και το εάν η μικρή διέτρεξε κίνδυνο ζωής ή βαριάς βλάβης της σωματικής ή και ψυχικής της υγείας.
 
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ήδη την κατάθεση συμμαθητή της 10χρονης που την συνόδευε κατά την επιστροφή της από το σχολείο, το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, μία γυναίκα με κόκκινα μαλλιά φώναξε το όνομα της Μαρκέλλας και ζήτησε να την ακολουθήσει.
 
Το κορίτσι δεν φέρει κάποια εμφανή σημάδια ή ενδείξεις κακοποίησης, ενώ εξετάζεται από παιδοψυχολόγο για να διαπιστωθεί πού ακριβώς την μετέφερε η άγνωστη γυναίκα και τι συνέβη εκεί. Επιπλέον αναμένεται η διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής.
 
Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες η ανήλικη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων για να «φωτίσει» τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε, αλλά και να απαντήσει σε μία σειρά από ερωτήματα, με βασικότερα για το με ποιους και πού βρισκόταν όλες αυτές τις ώρες.
 
Η μητέρα της μικρής, σε κατάθεσή της στις Αρχές την Παρασκευή, δήλωσε πως «υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, ‘έλα να δώσω κάτι στην μαμά’ και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της». Σε ερώτηση για το τι πιστεύει πως έγινε, η μητέρα απάντησε πως «δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς δεν είχαμε φασαρίες ή κάποιον να μην μας χωνεύει ή κάτι άλλο, για να κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί». Συμπλήρωσε δε, ότι το μυαλό της πήγαινε «σε κάποια άγνωστη κυρία που ίσως θα ήθελε κάτι να κερδίσει».
 
Πηγή: CNN Greece
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Έπαιξε το τελευταίο χαρτί ο Κασσελάκης-Απέσυρε το εξώδικο για να γλυτώσει τον αποκλεισμό από τις εκλογές
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη με βασιλιά Ιορδανίας
Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη-Μπήκε στη μέση να σταματήσει άλλο καυγά
Περιπετειώδης μεταγωγή Αζέρου διακινητή μεταναστών στη Ρόδο-Προσπάθησε να αποδράσει από το δικαστικό μέγαρο
Τον ρόλο της ΕΕ στο Μεσανατολικό θα τονίσει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο των MED9
Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε 78χρονη στη Θεσσαλονίκη
Σε κρίσιμη κατάσταση 28χρονος που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων
Συγκλονίζει πρεσβυτέρα στην Ελλάδα που ο ιερέας σύζυγός της τη βασάνιζε για 50 χρόνια
Σοβαρό τροχαίο στην Ελλάδα-Άμορφη μάζα σιδερικών όχημα 52χρονου
Απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη