Η 42χρονη πρώην έστελνε απειλητικά μηνύματα στην 19χρονη νυν-Καταγγελία ενώπιον των Αρχών

Νεαρή, ηλικίας 19 ετών, που διαμένει στην Πάφο κατήγγειλε στη Αστυνομία ότι δέχτηκε γραπτές απειλές κατά της ζωής της.

Σύμφωνα με καταγγελία της 19χρονης στην Αστυνομία, η άλλη γυναίκα που την απείλησε είναι η πρώην φίλη του συμβίου της, ηλικίας 42 ετών.

Η παραπονούμενη κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι οι γραπτές απειλές διατυπώθηκαν μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στάλθηκαν στο τηλέφωνο της στις 27 Αυγούστου 2019.

Όπως η 19χρονη ανέφερε στην Αστυνομία, δεν το κατήγγειλε άμεσα,  αφού δεν το θεώρησε σοβαρό αλλά η γυναίκα φαίνεται ότι συνεχίζει κατά διαστήματα την αποστολή γραπτών απειλητικών μηνυμάτων, θεωρώντας υπεύθυνη την 19χρονη για τον χωρισμό της.

Εναντίον της 42χρονης γυναίκας εξεδόθη ένταλμα σύλληψης και καταζητείται για τα αδικήματα γραπτών απειλών κατά της ζωής, καθώς και γραπτά υβριστικά μηνύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ-«Είμαι πολύ περήφανος για το Ιράν και το Ισραήλ, η εκεχειρία πάει πολύ καλά»
Στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Στην ατζέντα η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Σύσκεψη υπό τον Χριστοδουλίδη με τους προέδρους των ΕΟΑ-«Δεν είμαστε ακόμη στο σημείο που θέλουμε»
Η Χαμάς υποστηρίζει ότι οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα εντατικοποιήθηκαν
Πανηγυρίζει για «σπουδαία νίκη» ο Τραμπ-«Το Ισραήλ δεν θα συνεχίσει, δύσκολο για το Ιράν να ξαναφτιάξει πυρηνικά»
Κατανάλωσε σακουλάκι νικοτίνης και έχασε τις αισθήσεις του 15χρονος-«Απαγορεύεται η αγορά και η πώληση»
Έθεσε σε διαθεσιμότητα την Άννα Αριστοτέλους ο Πρόεδρος
Αποσύρεται από την κυπριακή αγορά κατεψυγμένο φιλέτο στήθους πάπιας λόγω σαλμονέλας
Το ιρανικό Kοινοβούλιο ενέκρινε νομοσχέδιο για την αναστολή συνεργασίας με τον ΟΗΕ για τα πυρηνικά
Κάνει λόγο για αντισημιτική ρητορική στο δημόσιο λόγο στην Κύπρο ο Ισραηλινός Πρέσβης