Τι είπε η 35χρονη στον εισαγγελέα-Επικαλέστηκε ως άλλοθι νύχια και μαλλιά

Για λόγους… καλλωπισμού, και συγκεκριμένα για να φτιάξει τα νύχια της, απουσίαζε από την εργασία της την ημέρα που έγινε η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, ενώ είχε την περούκα στο σπίτι της γιατί είχε αποτύχει η… βαφή που έκανε στα μαλλιά της!

Αυτό φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα η 35χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στις 20 Μαΐου στη Καλλιθέα. Σύμφωνα, μάλιστα, με στοιχεία της δικογραφίας, η προμήθεια της καυστικής ουσίας που κατέστρεψε το 93% του προσώπου της Ιωάννας έγινε μέσω Διαδικτύου από την 35χρονη και της στοίχισε μόλις 4,5 ευρώ!

Η κατηγορουμένη με κινηματογραφικό τρόπο οδηγήθηκε χθες στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος και της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια. Εκεί η 35χρονη γυναίκα δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις και οι απαντήσεις που έδινε κάθε φορά αιφνιδίαζαν. Η ίδια ήταν ψύχραιμη και έδειχνε αποστασιοποιημένη από τα γεγονότα.

Συγκεκριμένα, η κατηγορουμένη ρωτήθηκε για ποιο λόγο αγόρασε την περούκα και τότε φέρεται να απάντησε ότι την προμηθεύτηκε επειδή δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά της και ήθελε να την έχει γιατί δεν της άρεσε το χρώμα τους. Ακόμη, η 35χρονη ρωτήθηκε και για τους λόγους για τους οποίους απουσίαζε από τη εργασία της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση η Ιωάννα. Στην ερώτηση αυτή, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι εκείνη την ημέρα είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αρχές ρώτησαν ακόμη την κατηγορουμένη για τη σχέση της με το θύμα. Απαντώντας, η 35χρονη ανέφερε πως γνώριζε την Ιωάννα μέσω μιας ξαδέρφης της, δεν την ζήλευε όμως, όπως φέρεται να είπε. Σε ερώτηση δε για τον άνδρα που κατά την αστυνομία ήταν και η αιτία για τη ζήλια που ένιωθε, η κατηγορουμένη φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του χωρίς όμως να φοβάται ότι «τρίτο πρόσωπο» έχει μπει ανάμεσά τους. «Ναι, ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη» ήταν μάλιστα η απάντηση που έδωσε η κατηγορουμένη στην ερώτηση αν γνωρίζει για την επίθεση που δέθηκε η Ιωάννα.

Τι είπε για τα ρούχα
Η γυναίκα ρωτήθηκε όμως και για τα ρούχα που βρέθηκαν στο σπίτι της και συγκεκριμένα για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο. Τα ρούχα αυτά, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστις της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας. Σε αυτά τα ερωτήματα η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες ίδιες καμπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, πως είχε χρόνια να φορέσει το παντελόνι και πως το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο.

Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, στο στοιχείο που ήταν καθοριστικό για τη σύλληψη της γυναίκας ήταν το γεγονός ότι εκείνη συνέχισε να χρησιμοποιεί την τηλεκάρτα από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί αμέσως μετά την επίθεση. Η 35χρονη φέρεται να καλούσε αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο Μουσχούρης-Στο μικροσκόπιο οι επαφές του
«Αιφνίδια αστοχία υλικού, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού»-Πώς πήρε φωτιά ο ασθενής στο «Αλεξάνδρα»
Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα εκταφής θύματος των Τεμπών από τον εφέτη ανακριτή
Ασθενής πήρε φωτιά στη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»-Διατάχθηκε έρευνα
«Πέντε λεπτά πριν περνούσα από το διαγνωστικό κέντρο»-Σοκάρει μαρτυρία για την εκτέλεση στο Χαλάνδρι
Ζητούν και τα ρέστα... Γονιός μήνυσε τον γιο της 85χρονης που της πέταξαν βαρελότα για το βίντεο που ανήρτησε
Πάνω από 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας-Οι δράστες πυροβολούσαν εναλλάξ
Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα
Ποιοι εκτέλεσαν τον Μοσχούρη στο Χαλάνδρι-Το ακριβό συμβόλαιο θανάτου για τον «θαμνάκια» της Greek Mafia
Άλλαξαν γεμιστήρα την ώρα της εκτέλεσης οι δράστες-Βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο