Σε συνομιλίες της κοινής στρατιωτικής επιτροπής Σάρατζ-Χάφταρ

 Η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύη με tweet της χθες το απόγευμα ανέφερε ότι τόσο η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας της Λιβύης (GNA) όσο και ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) συμμετέχουν στον τρίτο γύρο των συνομιλιών της κοινής στρατιωτικής επιτροπής 5+5.
 
Η αποστολή συγκάλεσε μια συνάντηση με την αντιπροσωπεία του LNA στις 3 Ιουνίου και άλλη μια συνάντηση με την αντιπροσωπεία της GNA στις 9 Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση.
 
"Η αποστολή ανησυχεί ιδιαίτερα για αναφορές κλιμάκωσης και κινητοποίησης εντός και γύρω από την πόλη της Σύρτης", πρόσθεσε η ανακοίνωση. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας-Αποκλείστηκαν διά βίου επιβάτες από ταξίδια
Ξεκάθαρη η Φον Ντερ Λάιεν για την άμυνα της Ε.Ε.-«Η απειλή της Ρωσίας δε θα εκλείψει»
Πυροβολισμοί σε κομμωτήριο στη Σουηδία-Αναφορές για αρκετούς τραυματίες
Ζήτησε να μην γίνουν εδαφικά δώρα στον Πούτιν ο Ζελένσκι-«Όλοι θέλουμε αυτός ο πόλεμος να τελειώσει»
Πέντε οι νεκροί του μπλακάουτ στην Ισπανία-Ανάμεσά τους γονείς και γιος
Αποσύρθηκε από το κονκλάβιο καρδινάλιος που είχε καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα
Δείχνουν τα φωτοβολταϊκά ως αιτία για το πρωτοφανές μπλακ άουτ οι Ισπανοί-Έρευνα για τα κρίσιμα 5 δευτερόλεπτα
Βλέπει εκλογή Ιμάμογλου εάν παραμείνει στη φυλακή ο Οζέλ
Δικαστήριο της Ε.Ε απαγορεύει τα διαβατήρια σε πλούσιους αλλοδαπούς-«Εμπορευματοποίηση της ιδιότητας του πολίτη»