Η πρώτη αντίδραση της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι-«Δεν έχει καμία σχέση»

Για άλλο αδίκημα και όχι για την επίθεση με βιτριόλι εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης της 35χρονης βασικής υπόπτου από την Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αρχικά συνελήφθη για απείθεια προς τους αστυνομικούς. Η γυναίκα δεν έχει ακόμα ομολογήσει την πράξη της, αλλά όλα δείχνουν ότι η αστυνομία μετά από εντατικές και επίμονες έρευνες έχει συλλέξει σημαντικά στοιχεία που σχετίζονται με τη δράση της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι-Οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα
 
Αναμένεται να οδηγηθεί το απόγευμα στον Εισσαγελέα. Θυμίζεται ότι νωρίς το πρωί η 35χρονη προσήχθη στη ΓΑΔΑ, όπου ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς για το συμβάν.
 
Η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι της, ενώ έχει ήδη βρεθεί στον εργασιακό της χώρο, ένα δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται κοντά σε αυτόν της Ιωάννας, μια περούκα και μια τηλεκάρτα, στοιχεία που την ενοχοποιούν. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.
 
Τα πρώτα λόγια της στον δικηγόρο της
O ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου αναμένεται να αναλάβει την υπεράσπισή της, αν και εφόσον ολοκληρωθεί η σύλληψη, όπως είπε ο ίδιος
 
«Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια και τα αδέλφια της μέλλουσας να προσαχθεί. Δεν είναι ακόμη κατηγορούμενη, θα λάβει την ιδιότητα αυτή όταν ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της, αποδέχτηκα την πρόταση της οικογένειας, αλλά πρέπει να υπάρξει σχετική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του κυρίου ανακριτή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε γάμο γνώρισε η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι το θύμα-Πώς γεννήθηκε η παράφορη ζήλεια
 
Συνεπώς, αυτό θα γίνει εφόσον ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών. Τηλεφωνικά μου είπε ότι δεν έχει καταθέσει και ότι δεν έχει καμία σχέση, είναι το μόνο το οποίο μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο, όταν μιλήσω με την ίδια και ενημερωθώ για το υλικό της δικογραφίας το οποίο δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου, τότε θα έχουμε να πούμε περισσότερα. Εκτός από ότι θα συναντηθούμε τώρα που θα προσαχθεί, αλλά θέλω να είμαι ακριβής. Οπότε ό,τι λέω είναι πρόωρο», αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος.
 
Πώς έγινε η προσαγωγή της
Στην οδό Αβύδου το πρωί μεταξύ 08:00-08:30, την σταμάτησαν τρεις αστυνομικοί με πολιτικά, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην ασφάλεια Αθηνών. Στη συνέχεια επέστρεψαν σπίτι της, όπου κι έγινε η έρευνα παρουσία της, όταν βρήκαν και την περούκα και την τηλεκάρτα.
 
Το κλειδί που έλυσε τον γρίφο της επίθεσης
Το κλειδί που φαίνεται να λύνει τον γρίφο της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας ήταν, όπως όλα δείχνουν, το facebook. Ένα αίτημα φιλίας, πριν από έναν χρόνο, και κάποια ειρωνικά σχόλια της 35χρονης εναντίον της Ιωάννας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνδυάστηκαν από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση με μια σειρά στοιχείων από μαρτυρίες, καταθέσεις, καρέ από κάμερες, αλλά και από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκαλύψεις για την επίθεση με το βιτριόλι-Της επιτέθηκε για ένα αίτημα στο Facebook  

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά ένα αίτημα φιλίας του συντρόφου της φερόμενης ως δράστριας στην Ιωάννα. Στη συνέχεια εντόπισαν σχόλια της 35χρονης που έδειχναν εμπάθεια κατά της Ιωάννας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες έχουν κοινή καταγωγή από χωριά της Αιτωλοακαρνανίας -η φερόμενη ως δράστρια κατάγεται από τον Σταθά και η Ιωάννα από το Λουτρό- και μάλιστα γνωρίζονταν καθώς μέλος της οικογένειας της Ιωάννας είχε παντρέψει πρόσωπο της οικογένειας της 35χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 34χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ελλάδα

Ο γάμος είχε γίνει πριν από ένα χρόνο στην Αιτωλοακαρνανία όπου οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν. Η φερόμενη ως δράστρια συνοδευόταν από τον σύντροφό της. Μετά τον γάμο η Ιωάννα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της προσαχθείσας και η 35χρονη άρχισε να ζηλεύει παράφορα την Ιωάννα κατηγορώντας την ότι η επικοινωνία της Ιωάννας με τον σύντροφο της εμπόδιζε τη σχέση της να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Ο σύντροφός της τής είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούσε σοβαρή σχέση μαζί της, κάτι που η γυναίκα δεν μπορούσε να δεχθεί.
 
Πηγή: The Toc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βρέθηκαν περούκα και τηλεκάρτα από την επίθεση με βιτριόλι-Καταιγιστικές εξελίξεις

Δειτε Επισης

Έπαιξε το τελευταίο χαρτί ο Κασσελάκης-Απέσυρε το εξώδικο για να γλυτώσει τον αποκλεισμό από τις εκλογές
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη με βασιλιά Ιορδανίας
Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη-Μπήκε στη μέση να σταματήσει άλλο καυγά
Περιπετειώδης μεταγωγή Αζέρου διακινητή μεταναστών στη Ρόδο-Προσπάθησε να αποδράσει από το δικαστικό μέγαρο
Τον ρόλο της ΕΕ στο Μεσανατολικό θα τονίσει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο των MED9
Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε 78χρονη στη Θεσσαλονίκη
Σε κρίσιμη κατάσταση 28χρονος που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων
Συγκλονίζει πρεσβυτέρα στην Ελλάδα που ο ιερέας σύζυγός της τη βασάνιζε για 50 χρόνια
Σοβαρό τροχαίο στην Ελλάδα-Άμορφη μάζα σιδερικών όχημα 52χρονου
Απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη