Χειροπέδες σε 35χρονο για τη ρίψη πυροβολισμών εναντίον της οικίας 41χρονου στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 35χρονο πέρασε η Αστυνομία, όσον αφορά στην υπόθεση πυροβολισμών κατά της οικίας 41χρονου στη Λεμεσό. Παράλληλα, ο 41χρονος, ο οποίος συνελήφθη για ναρκωτικά, τέθηκε υπό διήμερη κράτηση.
 
Ο 35χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και θεωρείται ύποπτος για την ρίψη πυροβολισμών κατά της οικίας του 41χρονου στη Μουτταγιάκα.
 
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 1.30 χθες το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών σε οικία 41χρονου στη Λεμεσό.
 
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκαν ζημιές από ρίψη δύο πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο, σε αλουμινένια μπαλκονόπορτα της εν λόγω οικίας.
 
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης και ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν ακόμα στην οικία και διεξήγαγαν έρευνες, εντόπισαν 18 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιέχουν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρος 18 γραμμαρίων περίπου, καθώς και τεμάχιο καφέ συμπαγούς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι ρητίνη κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου περίπου.

Δειτε Επισης

Τρίτη σύλληψη για υπόθεση εμπορίας προσώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση
Χειροπέδες σε άλλο ένα άτομο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών-Στις έξι οι συλλήψεις
Ποινή τριών χρόνων επιβλήθηκε στον Κομμωτή για την απόδρασή του-Φυλάκιση και στον συνεργό του
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου έριξε σπρέι στα μάτια μαθητή στη Λεμεσό-Αυτεπάγγελτη έρευνα από Αστυνομία
Αντίδραση ΠΕΜΣΕ για τη φωτιά στο βαν-«Να πληρούν αυστηρά πρότυπα ασφαλείας τα οχήματα μεταφοράς εθνοφρουρών»
Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου
Μπήκε επίθεση ο Αγγελίδης-Έδειξε ενορχηστρωμένη εκστρατεία για παραίτηση του, άφησε αιχμές για κίνητρα
Χειροπέδες και σε 32χρονο για τη ρίψη μολότοφ στην οικία 70χρονου
Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»