Τραγική κατάληξη... Νεκρός ο οδηγός που καταπλακώθηκε από τηλεσκοπικό μηχάνημα

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στο χωριό Τάλα της Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα-Οδηγός καταπλακώθηκε από τηλεσκοπικό μηχάνημα

Θύμα, είναι ο 75χρονος Ανδρέα Σταυρινού, από το χωριό Παναγιά, ο οποίος εκτελούσε εργασίες στην κοινότητα της Τάλας, με τηλεσκοπικό μηχάνημα.
 
Σε κάποια στιγμή, γύρω στις 15:25 και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το μηχάνημα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον άτυχο ηλικιωμένο.
 
Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία απεγκλώβισαν τον 75χρονο, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
 
Στο σημείο έσπευσαν επίσης τόσο η Αστυνομία, όσο και επιθεωρητές του Τμήματος Εργασίας, οι οποίοι διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος.
Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Κατσονούρης, Προϊστάμενος του Επαρχιακού Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου,  που επισκέφτηκε την σκηνή, ανέφερε πως διερευνώνται οι συνθήκες θανατηφόρου εργατικού δυστυχήματος το οποίο έχει γίνει σήμερα γύρω στις 14:45. 

Το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα συνέχισε, έγινε, όταν “κατά την διάρκεια χωματουργικών εργασιών που διεξάγονταν σε αποθηκευτικό χώρο εργοληπτικής εταιρείας στο χωριό Τάλας όπου γίνεται έργο ανάπλασης του πυρήνα της Τάλας, ο χειριστής περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του μηχανήματος και ανετράπη σε παρακείμενο όχθο με υψομετρική διαφορά, με αποτέλεσμα να προκύψει  θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του οχήματος”.  

Oι συνθήκες της πρόκλησης του θανατηφόρου εργατικού δυστυχήματος διερευνώνται τόσο από το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας όσο και την Αστυνομία αλλά και με την συνεισφορά του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.
 
Εκ πρώτης όψεως, ανέφερε ο κ. Κατσονούρης, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα στο όχημα αλλά θα εξεταστούν όλες οι συνθήκες του ατυχήματος με την ολοκλήρωση των ερευνών τους κατέληξε.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος. 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Νέα επίθεση εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό-Τον χτύπησαν με μεταλλικά αντικείμενα και τον λήστεψαν
Αεροδιακομιδή μέλους πληρώματος εμπορικού πλοίου στην Πάφο-Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΝΕΑΡΧΟΣ
Αγώνας για μια εξέταση στο ΤΑΕΠ-Καταγγελίες για ώρες ταλαιπωρίας ασθενών χωρίς καν να εξεταστούν
Σύγχυση για τα φαρμακεία στην Αγία Νάπα-Πώς απαντούν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες
Τα νέα δεδομένα για τη γνώση αρμοδίων από το 2017 για τους ΤΑΚΑΤΑ και οι κρίσιμες καταθέσεις από διευθυντές ΤΟΜ
Πάει για αυλαία η υπόθεση πυροβολισμών έξω από Κεντρικές-Σε ρόλο συνηγόρου υπεράσπισης ο πρώην βαρυποινίτης
Έβαλε φιμέ τζάμια μια μέρα πριν την εξαφάνιση Περικλέους ο Χάκερ-Η μυστήρια επίσκεψη του σε ξενοδοχείο της πόλης
Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί