Τον ανέκοψαν για έλεγχο και βρήκαν φορτωμένο με ναρκωτικά το πορτμπαγκάζ

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα και τέθηκαν υπό κράτηση σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής και κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως β' με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα καθώς επίσης και καλλιέργειας φυτών κάνναβης.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.40μ.μ. χθες το βράδυ μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την Χοιροκοιτία, όχημα που οδηγείτο από 50χρονο από τη Λευκωσία όπου σε έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών ένα νάιλον σακούλι που περιείχε 3 κιλά και 136 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Ακολούθως, στα πλαίσια της διερεύνησης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 48χρονού, από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ο οποίος συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν τις οικίες των συλληφθέντων, όπου βρήκαν στην οικία του 50χρονου δύο φυτά κάνναβης, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν. Επίσης στην οικία 48χρονου εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία σχετίζονται με την υπό διερεύνηση υπόθεση και κατασχέθηκαν.
 
Η ΥΚΑΝ Λάρνακας και Λευκωσίας διερευνούν την υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η έξοδος προς τον κυκλικό κόμβο Καλαμών
«Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου», φώναζε ο 45χρονος γιος αφού χτυπήθηκε από τον 71χρονο
Ζελενσκι: Θα πάω την Πέμπτη στην Τουρκία, περιμένουμε πλήρη και γενική κατάπαυση πυρός
ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
Απουσιάζει από την οικία του στον Στρόβολο ο 84χρονος Ηλίας Χρίστου (pic)
Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Περιμένει τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη για διαπραγματεύσεις με Ουκρανία ο Ερντογάν-«Παράθυρο ευκαιρίας για ειρήνη»