Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε ειδική διαδικτυακή ημερίδα, την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 18:00.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, τιμώντας το σημαντικό έργο του κ. Σχοινά, διοργανώνει διαδικτυακή ομιλία-συζήτηση κατά την οποία ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αναπτύξει μέσω ειδικής ανοικτής πλατφόρμας το θέμα «Μετά το τέλος της Πανδημικής Κρίσης: Προκλήσεις και Προοπτικές για την Ευρώπη».

Η Ευρώπη του μέλλοντος, οι προκλήσεις και προοπτικές - πολιτικές και οικονομικές - της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως και ο ρόλος των πολιτών και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, πρόκειται να αποτελέσουν τις βασικές πτυχές της ομιλίας του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Πρύτανης, Καθηγητής Κώστας Γουλιάμος, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε πως «η παρουσία και ομιλία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μ. Σχοινά στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί ύψιστη τιμή αλλά και σημαντικό βήμα, ειδικής σημασίας, στο διάλογο που ανοίγει το πανεπιστήμιο με προσωπικότητες σε μια περίοδο ανασυγκρότησης της Ευρώπης με άξονα τις πολιτικές συνεκτικότητας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους 2019-20 του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την εκδήλωση στηρίζει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο. Για εγγραφή στον πιο κάτω σύνδεσμο https://event.webinarjam.com/register/44/no2zku76

Δειτε Επισης

Πήρε θέση και για τη μαντήλα ο Ερντογάν-«Αν προσπαθήσετε να την πειράξετε θα μας βρείτε απέναντί σας»
Πέντε άτομα επέζησαν για 36 ώρες πάνω σε ένα αεροπλάνο περικυκλωμένο από αλιγάτορες στον Αμαζόνιο
Αιμόφυρτος εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ενδεχομένως να έπεσε από ύψος, πληροφορία για παρουσία δεύτερου προσώπου
Διαψεύδει τα περί σύλληψης του γενικού του γραμματέα στα κατεχόμενα το Volt-«Είναι καλά»
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι είπε με τον Τραμπ στο Βατικανό-Τι σηματοδοτεί η στροφή στις σχέσεις τους
Σήκωσε το γάντι και απάντησε στο ΑΚΕΛ για τη μετάβαση στο Ισραήλ ο Πρόεδρος-«Είδατε τη συμμετοχή στην εκδήλωση»
Καταγγέλλει τον Ερντογάν για περιφρόνηση του ΟΗΕ και υπόσκαψη της προσπάθειας προόδου το ΥΠΕΞ
Τρίτη συνεχόμενη κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής-Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Κυριακή
Στάθηκε στην αντίδραση Τ/κ και αποκατέστησε την πραγματικότητα ο ΠτΔ-«Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από Ερντογάν»
Το ξεκόβει για κυπριακά πλοία σε λιμάνια της Τουρκίας ο Ερντογάν-Χαϊδεύει τους σφετεριστές ε/κ περιουσιών