Απαντούν στην οικονομική πρόταση του ΟΚΥπΥ οι κυβερνητικοί ιατροί

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ευελπιστεί ότι θα επιτευχθεί συμφωνία επί της οικονομικής πρότασης που έχει τεθεί ενώπιον των κυβερνητικών γιατρών, ώστε να επέλθει εργασιακή ειρήνη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού, Χαράλαμπος Χαριλάου.
 
Το περασμένο Σάββατο, ο ΟΚΥπΥ είχε καταθέσει μια νέα οικονομική πρόταση στις συντεχνίες των κυβερνητικών γιατρών, των οποίων οι εκπρόσωποι επιφυλάχθηκαν να την μελετήσουν και να επανέλθουν.
 
Οι συντεχνίες αναμένονται ότι θα δώσουν την απάντηση τους σε συνεδρία που έχει οριστεί για αύριο Τρίτη, η ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία του ΟΚΥπΥ.
 
«Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη και θα ακολουθήσει εργασιακή ειρήνη ούτως ώστε να μπορούμε ως Οργανισμός και συντεχνίες κυβερνητικών γιατρών να ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα άλλα ζητήματα, τα οποία απασχολούν τόσο τους γιατρούς όσο και τον Οργανισμό», είπε ο κ. Χαριλάου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Πήρε θέση και για τη μαντήλα ο Ερντογάν-«Αν προσπαθήσετε να την πειράξετε θα μας βρείτε απέναντί σας»
Πέντε άτομα επέζησαν για 36 ώρες πάνω σε ένα αεροπλάνο περικυκλωμένο από αλιγάτορες στον Αμαζόνιο
Αιμόφυρτος εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ενδεχομένως να έπεσε από ύψος, πληροφορία για παρουσία δεύτερου προσώπου
Διαψεύδει τα περί σύλληψης του γενικού του γραμματέα στα κατεχόμενα το Volt-«Είναι καλά»
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι είπε με τον Τραμπ στο Βατικανό-Τι σηματοδοτεί η στροφή στις σχέσεις τους
Σήκωσε το γάντι και απάντησε στο ΑΚΕΛ για τη μετάβαση στο Ισραήλ ο Πρόεδρος-«Είδατε τη συμμετοχή στην εκδήλωση»
Καταγγέλλει τον Ερντογάν για περιφρόνηση του ΟΗΕ και υπόσκαψη της προσπάθειας προόδου το ΥΠΕΞ
Τρίτη συνεχόμενη κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής-Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Κυριακή
Στάθηκε στην αντίδραση Τ/κ και αποκατέστησε την πραγματικότητα ο ΠτΔ-«Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από Ερντογάν»
Το ξεκόβει για κυπριακά πλοία σε λιμάνια της Τουρκίας ο Ερντογάν-Χαϊδεύει τους σφετεριστές ε/κ περιουσιών