Στο κελί για οκτώ μέρες ο 31χρονος για την απόπειρα φόνου στην Πάφο
12:32 - 09 Μαΐου 2020

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 31χρονου, που συνελήφθη τα ξημερώματα για την απόπειρα φόνου σε βάρος 34χρονου, χτες το απόγευμα στην Πάφο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης της απόπειρας φόνου στην Πάφο
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 31χρονου -που βρίσκεται στην Πάφο για διακοπές, αλλά αποκλείστηκε και δεν μπορεί να επιστρέψει στην χώρα του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και το κλείσιμο των αεροδρομίων- χτες, όταν αυτός επέστρεφε στο διαμέρισμά του.
Η σκηνή φρουρείτο από αστυνομικούς, αφού έξω το διαμέρισμα του υπόπτου διαπράχθηκε η απόπειρα σε βάρος του 34χρονου.
Από τις προκαταρκτικές έρευνες της Αστυνομίας αιτία του καυγά φέρεται να είναι οι οικονομικές διαφορές.
Το θύμα, ωστόσο, ο 34χρονος που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν. Πάφου, ανέφερε ότι ο δράστης του χρωστούσε χρήματα, για αυτό πήγε να τον βρει.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση γεγονότα, στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος έφερε τρία τραύματα στο χέρι, την κοιλιά και το θώρακα, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
Πηγή:ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
