Παρουσιάστηκε τον Μάιο στο στρατό ο 23χρονος-Ψάχνουν τις διακινήσεις του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στα Κλαυδιά, με θύμα την 21χρονη Μαρία Χάρπα, η οποία έπεσε νεκρή από το όλο του 23χρονου αδελφού της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η σφαίρα από το G3 του αδελφού της ήρθε να σκοτώσει τα όνειρα της άτυχης Μαρίας
 
Η άτυχη 21χρονη, τα όνειρα της οποίας έσβησαν ανήμερα των γενεθλίων της, έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, με τον 23χρονο αδελφό της να ισχυρίζεται ότι ενώ καθάριζε το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε.
 
Ο 23χρονος ισχυρίστηκε πως πήγε στρατό για αυτό και καθάριζε το όπλο του, ενώ ανέφερε πως πήγε μόνος του στο πεδίο βολής. Μάλιστα, ανέφερε ότι είχε στείλει μήνυμα για διακίνηση, ωστόσο όταν του ζητήθηκε να το δείξει στους ανακριτές, είπε πως το διέγραψε.
 
Οι ισχυρισμοί του 23χρονου διερευνώνται από την Αστυνομία, με πηγή από το Υπουργείο Άμυνας να ξεκαθαρίζει πως λόγω του κορωνοϊού δεν κλήθηκαν οι έφεδροι.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο 23χρονος παρουσιάστηκε τελευταία φορά στον στρατό τον Μάιο του 2019, ωστόσο άγνωστο ακόμη παραμένει εάν είχε κλήση για να παρουσιαστεί εκ νέου.
 
Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναμένεται να ζητήσουν από τον τηλεφωνικό πάροχο να γίνουν εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είχε αποστείλει οποιοδήποτε μήνυμα, αφού από την πλατφόρμα του Υφυπουργείου Καινοτομίας δεν μπορούν να δοθούν τέτοια στοιχεία.
 
Στο μεταξύ, όπως είχαμε μεταδώσει, ενώπιον της Αστυνομίας βρίσκονται καταγγελίες για καβγάδες στην οικογένεια, ενώ πριν από μερικούς μήνες, μέλη της δύναμης είχαν μεταβεί στην οικία, όπου προχώρησαν στην κατάσχεση τριών κυνηγετικών όπλων, τα οποία ανήκαν στο πατέρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ κάνει λόγο για πιθανή εκεχειρία στη Γάζα μέσα στην επόμενη εβδομάδα
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 31χρονο επειδή αρνήθηκε να παραδώσει τα χρήματα του
ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί έσωσαν βρέφος μέσα από όχημα που έβραζε στους 43 βαθμούς στην Καλιφόρνια
Καταδικάζει τις δηλώσεις Τραμπ για Χαμενεΐ το Ιράν-«Ασεβείς και απαράδεκτες»
Τραγωδία στην Αίγπυτο-Φορτηγό συγκρούστηκε με μικρό λεωφορείο, νεκρές 18 εργάτριες (pics)
Απουσιάζει από την οικία του ο 42χρονος Γιώργος Θεοδώρου (pic)
Η Γερουσία δίνει στον Τραμπ την εξουσία να διατάξει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν χωρίς την άδεια του Κογκρέσου
Πρώτες πράξεις Βουλευτικών στον ΔΗΣΥ-Συνάντηση με υποψήφιους… υποψήφιους και κατευθυντήριες γραμμές
Στο Δικαστήριο για καταχώρηση οι υποθέσεις κατά Ησαΐα-Περιμένει ενημέρωση για το κατηγορητήριο η υπεράσπιση
Στα βαθιά ο διάλογος για το νέο σχέδιο αξιολόγησης-Περιμένουν κλήση από Μιχαηλίδου οι εκπαιδευτικοί