Η νέα πραγματικότητα στις παραλίες-Εμφανίστηκαν οι πρώτες ξαπλώστρες με πλέξιγκλας

Οχυρώνονται τα beach bar απέναντι στον κορωνοϊό, με ειδικά προστατευτικά πλέξιγκλας, πετσέτες μιας χρήσης και αντισηπτικά στη Σαντορίνη.
 
Την αρχή έκανε ο ξενοδόχος, ιδιοκτήτης της πολυτελούς μονάδας «Suites of Gods”, Charlie Chahine», ο οποίος τοποθέτησε προστατευτικό πλεξιγκλας στις ξαπλώστρες που διαθέτει στην παραλία Περίσσα, που θεωρείται ιδανική ιδίως για οικογένειες με παιδιά.

Ο επιχειρηματίας σκέφτηκε πως όσοι τουρίστες καταφέρουν να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι, ξένοι αλλά και Έλληνες που ενδεχομένως βρουν δελεαστικά πακέτα λόγω της μειωμένης τουριστικής κίνησης που προβλέπεται για τη φετινή σεζόν, θα θελήσουν να κάνουν τα μπάνια τους σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, χωρίς να ανησυχούν για πιθανή μετάδοση του ιού.

Η συγκεκριμένη κατασκευή καλύπτει τις δυο πλαϊνές πλευρές του σετ με τις ξαπλώστρες, το οποίο απέχει τέσσερα μέτρα από το επόμενο. Επιπλέον, διατίθενται πετσέτες μιας χρήσεως αλλά αντισηπτικά μαντηλάκια για τους λουόμενους.

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουν το ίδιο στην Σαντορίνη, προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς», λέει ο επιχειρηματίας στο protothema.

Παρά το τσουχτερό κόστος, από 150 ευρώ κι άνω, ο Charlie Chanine έχει παραγγείλει παρόμοιες κατασκευές για ένα συγκεκριμένο αριθμό σετ με ξαπλώστρες, που θα του επιτρέπεται να διαθέτει στους πελάτες του.

Θέλει να είναι πανέτοιμος με το που ανοίξει η σεζόν να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες που θα τον προτιμήσουν για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον αόρατο εχθρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε η Αθηνά Μαρτίνου σε ηλικία 97 ετών-Η ισχυρή γυναίκα της ελληνικής ναυτιλίας
Ώρα μηδέν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Αποφασισμένοι οι 87 να θέσουν τον Κασσελάκη εκτός κούρσας
Η δράση της σπείρας εφοριακών στην Κέρκυρα-Οι περιπτώσεις εκβιασμού, ζήτησε μέχρι 50.000 ευρώ
Διασώθηκαν 34 μετανάστες νότια της Κρήτης
Έπαιξε το τελευταίο χαρτί ο Κασσελάκης-Απέσυρε το εξώδικο για να γλυτώσει τον αποκλεισμό από τις εκλογές
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη με βασιλιά Ιορδανίας
Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη-Μπήκε στη μέση να σταματήσει άλλο καυγά
Περιπετειώδης μεταγωγή Αζέρου διακινητή μεταναστών στη Ρόδο-Προσπάθησε να αποδράσει από το δικαστικό μέγαρο
Τον ρόλο της ΕΕ στο Μεσανατολικό θα τονίσει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο των MED9
Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε 78χρονη στη Θεσσαλονίκη