Κλειστοί δρόμοι σε διάφορες περιοχές λόγω έργων στο οδικό δίκτυο

Κλειστοί θα είναι διάφοροι δρόμοι, αφού θα πραγματοποιούνται έργα στο οδικό δίκτυο, με την Αστυνομία να εφιστά την προσοχή στους οδηγούς.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σήμερα, 31/5/2020, μεταξύ των ωρών 06:30-17:00, στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό, από τη συμβολή της με την οδό Αποστόλου Βαρνάβα (φώτα Συμιλλίδη) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πέτρου Τσίρου (φώτα ΝΑΑΦΙ), θα εκτελούνται εργασίες τοπικής συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.
 
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά τμήμα λωρίδας σε μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες με αμφίδρομη κίνηση ή θα διαχειρίζεται με το σύστημα STOP & GO ανάλογα με την περίπτωση.
 
Επίσης το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι σήμερα, 31 Μαΐου μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 5 μ.μ., στη Λεωφόρο Αποστόλου Λουκά στο Κολόσσι (παλαιός δρόμος Λεμεσού - Πάφου) από τη  συμβολή της από με τη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ στον Ύψωνα μέχρι την οδό Ανδρέα και Νίκου Ονησιφόρου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά τμήμα λωρίδας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κυκλοφορία θα διαχειρίζεται με το σύστημα STOP & GO.
 
Πέραν των πιο πάνω, η Αστυνομία συστήνει σε όλους τους χρήστες του δρόμου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Δειτε Επισης

Μίλησε για το Κυπριακό ο Ερντογάν με τον Μακρόν-Του ζήτησε να συμπεριληφθεί η Τουρκία στη νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας
Δεν αρκούν τα προγράμματα απεξάρτησης στις Κεντρικές Φυλακές-Τεράστιες οι ανάγκες για ολοήμερα κέντρα
Έδωσε γραπτώς σειρά από ερωτήματα για τα ξενόγλωσσα στην Επ. Παιδείας το ΥΠΑΝ
Γ. Σαββίδης: Οι θεσμοί και λειτουργούν αλλά και συνεργάζονται, κακεντρεχή σχόλια και fake news στα MKΔ
Α. Δημητρίου στο ΕΛΚ: Η ΕΕ οφείλει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στα όσα τεκταίνονται στη Μ. Ανατολή
Μικρής έκτασης ρύπανση από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού (pics)
Πράσινο Υπουργικού για τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία-Στη Βουλή Νομοσχέδιο
Νέες καταγγελίες για την απάτη με SMS για δήθεν πληρωμή εξώδικων-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Συλλυπητήρια Προέδρου σε ΥΠΕΣ για τον θάνατο του πατέρα του-«Δήλωνε πάντοτε παρών στα καλέσματα της πατρίδας»
Καταβολή ΑΤΑ μόνο σε όσους έχουν συμφωνήσει να την λαμβάνουν ζητούν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ