Μαφιόζικη εκτέλεση στην Ελλάδα-Δολοφόνησαν επιχειρηματία έξω από το σπίτι του

Μαφιόζικη εκτέλεση Βέλγου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη  Βούλα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής. 

Άγνωστοι εκτελεστές έστησαν καρτέρι θανάτου λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στην οδό Δωδεκανήσου 14,  όπου διέμενε ο Βέλγος επιχειρηματίας ηλικίας περίπου 70 ετών. 

Οι άγνωστοι, που πιθανότατα είχαν παρακολουθήσει τον στόχο τους,  μόλις είδαν τον 70χρονο να σταθμεύει το όχημά του στην  πιλοτή της πολυκατοικίας και να αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και με δύο σφαίρες στο κεφάλι  του πήραν τη ζωή.
 
Στη συνέχεια οι εκτελεστές εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την Αστυνομία.  

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν την περιοχή ενώ στο σημείο της δολοφονίας μετέβη και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Δειτε Επισης

Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Οι ομοιότητες των υποθέσεων Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου-Πώς ισχυρίζονταν ότι είναι «αθώες»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
«Ζήλευε τα αδέλφια της»-Η μητέρα της Μουρτζούκου δήλωσε ότι υποψιαζόταν ότι είχε σκοτώσει την άλλη της κόρη
Πάνω από 100 αιτήσεις ασύλου Σύρων απορρίφθηκαν, επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια