Ανατριχίλα στις ΗΠΑ... Κρατούσε τη νεκρή γιαγιά της σε καταψύκτη για 15 χρόνια

Μια απίστευτη όσο και ανατριχιαστική ιστορία, εκτυλίχθηκε στην Πενσιλβάνια τα 15 προηγούμενα χρόνια, με πρωταγωνίστρια μια 61χρονη, η οποία διατηρούσε τη νεκρή γιαγιά της σε... καταψύκτη, για να εισπράττει τη σύνταξή της!

Συγκεκριμένα, η Glenora Reckord Delahay έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2004 στο Νιού Γιόρκ Κάουντι της Φιλαδέλφεια, στις ΗΠΑ, σε ηλικία 98 ετών.

Τότε, η 61χρονη εγγονή της, Cynthia Carolyn Black, η οποία φρόντιζε τη γιαγιά τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής της, αποφάσισε να μην την θάψει, αλλά... τοποθέτησε τη σορό της μέσα σε καταψύκτη, τον οποίο, στη συνέχεια, μετέφερε στο σπίτι της!

Η ιστορία αυτή, απαοκαλύφθηκε όταν η εγγονή αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της, ωστόσο όταν έφυγε από αυτό, δεν... μπήκε στον κόπο να πάρει τη σορό από τον καταψύκτη. Τότε, δυο υποψήφιοι αγοραστές εντόπισαν μέσα στον καταψύκτη σακούλες σκουπιδιών με ανθρώπινα οστά.

Στις αστυνομικές έρευνες που ακολουθησαν, διαπιστώθηκε πως τα οστά ανήκαν στην Delahay, ενώ αποκάλυψαν και το σχέδιο της εγγονής, η οποία όλα αυτά τα χρόνια, είχε καταφέρει να αποσπάσει, με τη μορφή συντάξεων, περί τις 200.000 δολάρια. Μάλιστα, οι πληρωμές γίνονταν στους λογαριασμούς της κόρης της Delahay, Glenora Waltzinger, μέχρι το 2011, όταν και αυτή έφυγε από τη ζωή.

Η Black, η οποία συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες, παραδέχτηκε την απάτη που είχε στήσει, ωστόσο πρόσθεσε πως το έκανε για να ξεπληρώνει δάνεια της οικογένειάς του.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια στις 10 Ιουνίου.

Δειτε Επισης

«Πρώτη φορά έχουμε απόφαση ΕΔΑΔ με αναφορές στον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα»-Νέα πυρά κατά Αγγελίδη από Βουλή
Πρώην σύζυγος του 78χρονου η συμβία του 73χρονου-Είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα στον δράστη από τον Απρίλιο
Απαντά στις επικρίσεις για την παρέμβαση Προέδρου στη Λάρνακα ο Χαρτσιώτης-«Πολύ καλά έπραξε»
Συνελήφθη 58χρονος για κακομεταχείριση σκύλου στη Λευκωσία
Οδηγήθηκε στoν Κορυδαλλό η Μουρτζούκου-«Να πεθάνεις εκεί μέσα»
Έντονη αντίδραση συνδέσμου καταναλωτών για τις αυξήσεις στο ρεύμα-«Είναι εκτός πραγματικότητας»
Κινήσεις για αναβάθμιση τουριστικής περιοχής Πρωταρά από τον Δήμο Παραλιμνίου-Αναπλάθονται πάρκα στο Φρέναρος
Εκτός πολυμερούς διάσκεψης η ΕΕ, παρά την πρόθεση εμπλοκής-Δεν ανησυχεί για την στάση των Βρετανών η Κυβέρνηση
Μαζικοί έλεγχοι σε όλες τις πόλεις από την Αστυνομία-Συλλήψεις και καταγγελίες
Η αντίσταση στη Λάρνακα και οι απόπειρες δολοφονίας το '74-«Ήμουν κρατούμενος και με υπέβαλλαν σε βασανιστήρια»