Ο Τραμπ θα είχε υποδεχθεί με «σκυλιά και όπλα» τους διαδηλωτές στον Λευκό Οίκο

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι «τα αγριότερα σκυλιά και τα απειλητικότερα όπλα που έχει ποτέ δει» θα είχαν υποδεχθεί τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν έξω από τον Λευκό Οίκο για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό, εάν είχαν παραβιάσει τον φράκτη.
 
Σε μία σειρά από tweet, ο Τραμπ φάνηκε επίσης να καλεί τους υποστηρικές του να διαδηλώσουν το βράδυ του Σαββάτου, λέγοντας: «ΑΠΟΨΕ, ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΥΚΤΑ MAGA ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ;;» (MAGA εκ του "Make America Great Again." ! )
 
Ο Λευκός Οίκος σφαγίσθηκε χθες το βράδυ όταν εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Λαφαγέτ Σκουέρ. Αφού αρχικά αποχώρησαν, οι διαδηλωτές επέστρεψαν και ακολούθησαν αψιμαχίες με την αστυνομία. Τελικά η διαδήλωση έξω από τον Λευκό Οίκο διαλύθηκε νωρίς το πρωί.
 
Ο Τραμπ επαίνεσε τα μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ που είναι επιφορτισμένη με την φύλαξη του Λευκού Οίκου: «Και πολύ πρώτοι. Ήμουν μέσα, παρακολουθούσα κάθε κίνηση, και δεν θα μπορούσα να έχω αισθανθεί πιο ασφαλής».
 
Ο ένοικος του Λευκού Οίκου κατηγόρησε την δήμαρχο της Ουάσινγκτον Μιούριελ Μπάουζερ (μαύρη και Δημοκρατική) ότι αρνήθηκε να στείλει αστυνομία για να βοηθήσει την Μυστική Υπηρεσία του Λευκού Οίκου. Όμως, στην πραγματικότητα, αστυνομική δύναμη της πόλης Ουάσινγκτον είχε αναπτυχθεί στον χώρο και βοήθησε στον έλεγχο της δεύτερης συγκέντρωσης έξω από τον Λευκό Οίκο.
 
Πηγή: ΑΠΕ  
 

Δειτε Επισης

Οκτώ οι τραυματίες στο Κίεβο από ρωσική επιδρομή-Ανάμεσά τους παιδί τριών ετών
Συνεδρία στον ΟΗΕ με υπουργούς για το μέλλον της λύσης των δύο κρατών στο Μεσανατολικό
Διαμαρτυρία από τους ιδιοκτήτες skip με 57 φορτηγά-Από το Υπουργείο Γεωργίας πάνε έξω από το Προεδρικό
Αποκαρδιωτική η κατάσταση στα φράγματα, μειώθηκαν τα αποθέματα νερού-Μόλις στο 17,4% η πληρότητα
Καταθέτει απόψεις και συμπεράσματα για το συντονισμό της φονικής πυρκαγιάς το Τμήμα Δασών
Ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της ΑΗΚ στις πληγείσες περιοχές-Καταγράφηκαν 500 κατεστραμμένοι πάσσαλοι
Πώς απαντά στα περί παραίτησης υπουργών η Κυβέρνηση-«Εκ του αποτελέσματος κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος»
Έκαναν περιπολίες για εμπρηστές και συνέλαβαν τέσσερις για ναρκωτικά, αεροβόλο και διαρρηκτικά εργαλεία
Φρίκη στο Πακιστάν με έγκλημα τιμής που παρακολούθησαν σε βίντεο 200 εκατ.-«Περπάτα μαζί μου, μετά με πυροβολείς»
Καταγγελίες Αλεξάνδρου για το ρόλο ΓΔ Υπ. Γεωργίας στις πυρκαγιές-Η εκτίμηση Τράγκολα για την απόφαση