Ληστεία περιπτέρου με μπαλτά εν μέσω καραντίνας στη Λεμεσό-Στιγμές τρόμου για υπάλληλο
08:41 - 03 Μαΐου 2020

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε λίγο μετά τις δέκα χθες βράδυ στη Λεμεσό, όταν άνδρας μπούκαρε σε περίπτερο και άρπαξε τις εισπράξεις.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστος ο οποίος φορούσε φούτερ και κρατούσε μπαλτά, εισήλθε εντός του περιπτέρου που βρίσκεται στην οδό Ανεξαρτησίας και απαίτησε από την υπάλληλο να του δώσει τις εισπράξεις.
Εκείνη αρνήθηκε και προέβαλε αντίσταση, έτσι ο δράστης την έσπρωξε και την έριξε στο πάτωμα. Ακολούθως άρπαξε από το ταμείο 619 ευρώ και εξαφανίστηκε πεζός.
Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου για έρευνες και λήψη τεκμηρίων.
Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είναι λεπτής σωματικής διάπλασης και μιλούσε κυπριακά, ενώ εκτιμάται ότι είναι 20-25 ετών. Κατά τη διάπραξη των αδικημάτων φορούσε άσπρο φούτερ και μαύρο παντελόνι, και είχε μαζί του μαυρόασπρη σχολική τσάντα.
Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχουν οι Αρχές, έφερε τραύμα στο αριστερό του χέρι, ενώ λίγη ώρα πριν τη ληστεία, είχε αποπειραθεί να διαρρήξει κατάστημα αναμνηστικών δώρων, που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων περίπου από το περίπτερο, χωρίς ωστόσο να πετύχει είσοδο στο κατάστημα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
