Αναβαθμίζει το δίκτυο της στη Λεμεσό η ΑΗΚ-Επηρεάζεται η ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά

Στην αναβάθμιση και ενδυνάμωση του Δικτύου Μέσης Τάσης, προχωρεί η Αρχή Ηλεκτρισμού στην Επαρχία Λεμεσού, από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει την ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά καθώς και την τροχαία κίνηση.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι κατασκευαστικές εργασίες, που θα αρχίσουν από την ερχόμενη Δευτέρα, αφορούν τον υποσταθμό της "Γερμασόγειας 132/11kV» και θα περιλαμβάνουν εκσκαφές και άλλες συναφείς εργασίες για την τοποθέτηση καλωδίων Διανομής, συνολικού μήκους 2600 μέτρων περίπου.  
 
Οι εργασίες θα διεξαχθούν στις οδούς Ανδοκίδος, Αμπελακίων, Ακτίνου, Βοιωτίας, Ηλιάδος, Ξενοφώντος, Αβεσσαλώμ, Περβόλας, και Ακταίου, ενώ το όλο  έργο θα πραγματοποιείται τμηματικά, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα διαμορφώνεται σε συνεργασία με  το Τμήμα Δημοσίων Έργων, τις Αρμόδιες Τοπικές Αρχές και την Αστυνομία.
 
Το πρόγραμμα εκτέλεσης των εργασιών σε επιμέρους τμήματα θα ανακοινώνεται, με γραπτή ειδοποίηση στα υποστατικά που θα επηρεάζονται ή θα γίνεται κατ΄  ιδίαν ενημέρωση (όπου είναι δυνατόν), των άμεσα επηρεαζόμενων.
 
Όπως σημειώνει η ΑΗΚ, από τις αναγκαίες αυτές εκσκαφές αναπόφευκτα θα επηρεαστεί η ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά καθώς και η τροχαία κίνηση και για το λόγο αυτό θα υπάρχει συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τοπικές αρχές για την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας και την καλύτερη ρύθμιση της τροχαίας.
 
«Κύριο μέλημα της Αρχής Ηλεκτρισμού είναι η ολοκλήρωση του έργου με ασφάλεια το γρηγορότερο δυνατό και με τις λιγότερες επιπτώσεις για το κοινό», προστίθεται.
 
Τέλος η  Αρχή Ηλεκτρισμού απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Συναντήθηκε με τον Ντάουτι η Ολγκίν-Πήρε διαβεβαιώσεις από Βρετανία για στήριξη των προσπαθειών της στο Κυπριακό