Συνεχίζεται ο αγώνας του μικρού Αντώνη-Η διαφορά που έκανε από πέρσι (pics)

Φωτογραφίες που δείχνουν τον μικρό Αντώνη, το αγοράκι που συστράτευσε το παγκύπριο στη μεγάλη του μάχη με την νωτιαία μυϊκή ατροφία, πέρσι στο νοσοκομείο και φέτος στο σπίτι του, δημοσίευσε η οικογένειά του στη σελίδα του, δείχνοντας την πρόοδό του. 
 
Το αγοράκι που συγκίνησε ολόκληρη την Κύπρο έχει μεγαλώσει και είναι σήμερα πολύ πιο δυνατό σε σχέση με πέρσι, χωρίς, ωστόσο, να σταματά να δίνει αγώνα για την υγεία του.
 
Όπως έγραψαν οι γονείς του, «πέρσι σαν σήμερα, στην εντατική Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου, αδύνατος και ακίνητος. Σήμερα, στη θαλπωρή του σπιτιού του εμφανώς πιο δυνατός και πιο ανεξάρτητος».
 
«Ο αγώνας μας συνεχίζεται και είναι καθημερινός και συνεχής χωρίς περιθώρια εφησυχασμού. Ο αγώνας μας δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμα πολλές μάχες να δώσουμε μέχρι το παιδί μας να σταθεί στα πόδια του», τονίζουν.
 
«Ο Αντώνης μέχρι σήμερα κέρδισε γενναία πολλές μάχες μα όχι τον πόλεμο. Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να μας στέλνετε την αγάπη σας και τη στήριξη σας», καταλήγει η ανάρτηση.

 

Δειτε Επισης

Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Συναντήθηκε με τον Ντάουτι η Ολγκίν-Πήρε διαβεβαιώσεις από Βρετανία για στήριξη των προσπαθειών της στο Κυπριακό