Στη «διαδρομή» του καυστικού υγρού επικεντρώνονται οι έρευνες για την επίθεση με βιτριόλι

Νέα επίσκεψη και ενδεχομένως κατάθεση θα προσπαθήσουν να πάρουν οι αστυνομικοί απο την 34χρονη Ιωάννα, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα λύσουν το παζλ της φρίκης, στην επίθεση με το βιτριολι στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Το κλιμάκιο της Ασφάλειας, προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για το πώς έφτασε το βιτριόλι στα χερια της μαυροφορεμενης μασκοφόρου, καθώς θεωρείται απίθανο να το παρασκεύασε η ίδια και θεωρούν οτι μέσω γνωστών έφθασε στα χέρια της.

Και αυτό λένε, οτι ίσως και να είναι το λάθος που θα την κάψει. Όπως η ίδια «έκαψε» με το θειικό οξύ το όμορφο πρόσωπο της Ιωαννας για να την τιμωρήσει και να της καταστρεψει τη ζωή.

Την ίδια ώρα, ξεκινησε ο δευτερος κυκλος καταθέσεων άπο γνωστούς και φιλους της 34χρονης και ειναι χαρακτηριστικο, οτι οι αστυνομικοι ψάχνουν σε βάθος τουλάχιστον πενταετίας για να βρουν την άκρη του νήματος.

Μάλιστα, θα ζητήσουν και απο την Ιωάννα, να ανακαλέσει στη μνήμη της παράξενα γεγονότα ετών και όχι των τελευταίων εβδομάδων. Και στη σημερινή συναντηση, οι αστυνομικοί θα είναι διακριτικοι, δεν θα την πιέσουν, επιδιωκοντας μονη της να ανασύρει απο τη μνημη της πολύτιμες πληροφορίες που θα λύσουν τον ανατριχιαστικο γριφο και θα ξεσκεπασουν τη μυστηριώδη γυναίκα εριξε βιτριολι στο προσωπο της για να το διαλυσει.

Δειτε Επισης

Ήταν ενήμερος για την επίθεση ο Τραμπ-«Περιμένουμε την απάντηση Ιράν, αν χρειαστεί θα υπερασπιστούμε το Ισραήλ»
Το τελευταίο βίντεο δύο Βρετανών πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο αεροσκάφος της Air India-«Αντίο Ινδία...»
Διάγγελμα Νετανιάχου: Χτυπήσαμε στην κορυφή του προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ιράν
Χειροπέδησες σε πρώην υπάλληλο που έκλεψε 181 χιλιάδες ευρώ από υπεραγορά το 2020
Το Ισραήλ βομβάρδισε το Ιράν-Νεκρός ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, απειλεί με αντίποινα η Τεχεράνη
Eξετάζουν το βίντεο της συντριβής και περιμένουν απαντήσεις από τα μαύρα κουτιά-Πάνω από 260 οι νεκροί
Υπέκυψε στα τραύματα του 75χρονος που παρασύρθηκε σε ποδηλατικό αγώνα
Έγκλημα χωρίς τιμωρία η δολοφονία Θανάση-Η απουσία μαρτυρίας για συγκάλυψη που κατέληξε σε απλή... αχαμπαροσύνη, χωρίς ποινική ευθύνη
Η αναβλητικότητα της Αννίτας, η δημόσια μπουγάδα του ΔΗΣΥ και το βάπτισμα πυρός του «μωρού»
Φωνές για «εξίσωση ευθυνών ανάμεσα σε πολίτες και κυβερνώντες» για το νερό-«Αυτή η πολιτική είναι τρελή»